Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновани Корнишони

Мариновани Корнишони

Разгледай всички 36 подбрани съвети за мариновани корнишони в Gotvach.bg.
Мариновани чушлетаМариновани чушлетаНа всяка една чушка си правим дупчици, за да поемат от саламурата маринованите чушлета. В тиган изсипваме олио и поставяме на котлона....
Мариновани репичкиМариновани репички
Нека ви е вкусно с тези мариновани репички....
Мариновани тиквичкиМариновани тиквички
1
Мариновани тиквички - нещо свежо и вкусно!...
Мариновани крушиМариновани круши
Маринованите круши са готови....
Мариновани гъбиМариновани гъби
Почистваме и измиваме гъбите в обилно количество вода и ги пускаме във вряща подсолена вода и варим до омекване. Отцеждаме и нарязваме на ивички...
Мариновани краставичкиМариновани краставички
15
Подбират се малки и еднакви краставички. Нареждат се в буркани. Добавят се подправките и се долива вода. Затварят се плътно и се стерилизират 10 минути...
Мариновани кюфтенцаМариновани кюфтенца
Месото се смила. Може да се използва и готова кайма. Смесва се с накиснатият и отцеден в млякото хляб, лукът, солта, черният пипер, яйцето и магданозът...
Мариновани шпротиМариновани шпроти
След това маринованите шпроти могат да се консумират. Отлично мезе са за водка или ракия....
Мариновани печуркиМариновани печурки
5
Гъбите се измиват и нарязват само най-големите. Всички съставки се смесват, кипва се, прибавят се гъбите и се вари до лекото им омекване. Като...
Мариновани шницелиМариновани шницели
Нарежете месото на четири шницела. Сложете ги в стъклен съд и залейте със смес от олиото, виното, ригана, счуканите чесън и черен пипер. Похлупете...
Мариновани пържолиМариновани пържоли
1
Пригответе марината от соевия сос, сос Уорчестър, меда, горчицата, чилито, подправката за свинско месо и нарязаната глава лук. Разбъркайте добре и...
Мариновани кайсииМариновани кайсии
Приготвя се марината, като захарта се залива с водата, вари се 2 минути, прецежда се и се добавя оцетът. В чисти сухи буркани се слагат канелата...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
43
30
22
10
Дай твоята оценка: