Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

14

Морковите обелете и нарежете на лентички. Осолете ги.
Изцедете сока на лимоните. По-добре купете фреш лимони, за да са по-сочни. Прибавете и меда...

3

За да си направим мариновани ябълки, най-подходящият съд е трилитров буркан.
Измиваме ги добре, подсушаваме и ги напълваме в буркан....

Медът се разбива със соевия сос, лютия червен пипер и оцета.
Горчицата се разбива с водата и се прибавя към сместа. Ребрата се измиват, подсушават...

Поставете го на хладно място (ако е лято, в хладилник), 12 часа, след което обърнете буркана, за да се мариноват и горните слоеве домати, а след още...

Измиваме джанките. Обелаваме големите глави с чесън. Преценяваме колко буркани ще са ни нужни и правим марината. Кипваме марината.
Във всеки буркан...

На всяка една чушка си правим дупчици, за да поемат от саламурата маринованите чушлета.
В тиган изсипваме олио и поставяме на котлона....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
51
43
30
22
10
Дай твоята оценка: