Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сьомгова пъстърваНачин на приготвяне: Почистете и подсушете рибата и остър нож направете напречни разрези от двете страни....
Пълнена пъстърва с гъби
В маслото се задушават гъбите, целината и лука до омекване. Снемат се от котлона, като към тях се добавя галетата и мащерката.
Овкусяват със солта...
Пъстърва с ароматни подправки
Почиствате, измивате и нареждате пъстървите в тавичка.
Смесвате лимоновия сок, виното, нарязаните на ситно босилек и магданоз, девесил, розмарин...
Пъстърва в лозов лист
Почистената риба натрийте със сол и черен пипер.
Напълнете всяка риба с резенчета лимон и резенче масло.
Лозовите листа попарете във вряла...
Пъстърва с бадемова поръска
Поднасяме, като върху всяка пъстърва разпределяме от маслените бадеми. Сервира се топла. Гарнирайте по желание....
Печена пъстърва с плънка
Измиваме добре пъстървата и я подсушаваме. Посоляваме я от всички страни, както и коремната част.
Лука режем на шайби с дебелина ½ см....
Сьомгова пъстърва с песто
Почистете рибата/филетата и я измийте със студена вода. Посолете я и я поръсете със захар. Това ще стегне леко месото ѝ. Oставете я настрани за 15...
Печена пъстърва в марината
Извадете от фурната готовата печена пъстърва и сервирайте с гарнитура по ваш избор....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
51
44
31
22
10
Дай твоята оценка: