Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пролетен Сладкиш

Пролетен Сладкиш

Прегледай всички 60 авторски предложения относно пролетен сладкиш в Gotvach.bg.
Пролетен детокс с ябълкиПролетен детокс с ябълкиПочистваме и измиваме листата от кейл, измиваме спанака, белим ябълките и ги нарязваме на парчета, почистваме ягодите. Изсипваме приготвените продукти...
Сладкиш от стар кексСладкиш от стар кекс
Сладкишът от стар кекс е готов!...
Сладкиш с лимонов кексСладкиш с лимонов кекс
1
Този сладкиш с лимонов кекс е идеалният празничен сладкиш....
Турски сладкиш Плачещ кексТурски сладкиш Плачещ кекс
2
Украсата на турския сладкиш Плачещ кекс е по ваше желание. Източник: Resul Merve - Кулинарна мрежа...
Лесен сладкиш от кексЛесен сладкиш от кекс
2
С готовата смес заливаме накъсаните парчета кекс и слагаме йената в студена фурна. Печем на 160 градуса с вентилатор....
Сладкиш от стария кексСладкиш от стария кекс
Ако ви е останало малко кекс, ето как да го претворите в нов сладкиш....
Маслен сладкиш Ябълкова тортаМаслен сладкиш Ябълкова торта
Разбийте белтъка с 1 с.л. кристална захар и с него намажете ябълковия сладкиш отгоре, печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за около...
Пролетен омлет (за 1 лице)Пролетен омлет (за 1 лице)
1
Разбийте 2 яйца и прибавете по 1 лъжица ситно нарязан магданоз, копър и пресен чесън. Посолете и разбъркайте сместа. Изпържете омлета от двете...
Пролетен киш със синьо сиренеПролетен киш със синьо сирене
Запържваме и задушаваме в зехтин измитите, почистени и нарязани спанак и зелен лук. Посоляваме. В купа разбиваме яйцата с млякото. Добавяме 2/...
Постен пролетен гювеч на фурнаПостен пролетен гювеч на фурна
1
Картофите се обелват и заедно с другите продукти (без граха) се нарязват на парчета. Поставят се в огнеупорен съд, посоляват се и се объркват добре...
Пролетна тортаПролетна торта
Изсипете готовата смес във форма за торта, дъното на която сте покрили с оризова хартия....
Сочен шоколадов сладкиш като тортаСочен шоколадов сладкиш като торта
Украсяваме сочния шоколадов сладкиш като торта с натрошени ядки по избор. Източник: Антония Кукунова‎ от Кулинарна мрежа...

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 9
51
44
32
22
10
Дай твоята оценка: