Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционна агнешка дроб сарма

Традиционна агнешка дроб сарма

Разгледай всички 27 авторски предложения относно традиционна агнешка дроб сарма в Gotvach.bg.
Агнешка дроб сарма без заливкаАгнешка дроб сарма без заливкаАгнешките дреболийки се сваряват в подсолена вода, след като изстинат се нарязват на ситно. Гъбите се нарязват на филийки, лукът и джодженът се...
Агнешка дроб-сарма със спанакАгнешка дроб-сарма със спанак
Заливаме дроб-сармата и допичаме до зачервяване на заливката....
Агнешка дроб-сарма със зеленииАгнешка дроб-сарма със зелении
Бон апети с агнешката дроб сарма със зелении!...
Агнешка дроб сарма със заливкаАгнешка дроб сарма със заливка
2
Агнешката дроб сарма със заливка е готова....
Бабината селска агнешка дроб сармаБабината селска агнешка дроб сарма
12
Разбъркваме и запичаме дроб сармата. Бабинатата селска агнешка дроб сарма е готова....
Лесна агнешка дроб сарма със заливкаЛесна агнешка дроб сарма със заливка
Ако и вие си падате по лесните рецепти, тази идея за лесна агнешка дроб сарма със заливка е точно за вас!...
Моята агнешка дроб сарма със заливкаМоята агнешка дроб сарма със заливка
Заливаме дроб сармата със заливка, приготвена от разбитите яйца, брашното, киселото мляко и наситнено калоферче. Допичаме още 10 -15 мин....
Дроб сарма с гъбиДроб сарма с гъби
2
Агнешките дреболии се варят за около 50-60 минути с 1 ч.л. сол. Нарязват се ситно, а бульонът се прецежда. Загрейте мазнината и запържете скълцания...
Дроб сарма с тиквичкаДроб сарма с тиквичка
Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....
Дроб сарма с булоДроб сарма с було
С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка. Ако ви е останала плънка, добавете и нея....
Дроб сарма в мултикукърДроб сарма в мултикукър
Това ястие а именно агнешката дроб сарма е ястие, типично за Великден и Гергьовден, когато се хапва агнешко месо....
Дроб сарма с киселецДроб сарма с киселец
Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар. Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: