Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш руски шапкиПървата стъпка е да разбиете яйцата и да отделите жълтъците и белтъците. Разбийте белтъците със захарта.
Когато битите белтъци станат твърди,...
Руски ръжен хлябДържим руски ръжен хляб на хладно.
Издържа до седмица и е много вкусен. Колкото до малца, той се прави така....
1
Руски шоколадов сладкиш
Преди поднасяне оставете руският шоколадов сладкиш да се стегне и нарязвате на парчета....
Руски боровинков пирог
Брашното се смесва с пудрата захар, солта и бакпулвера. В отделен съд се смесват разбитите яйца, млякото, три супени лъжици топла вода и олиото. Млечната...
Руски ловджийски чай
Водата се кипва и с нея се заливат пакетчетата черен чай. Похлупва се и се оставя за 4 минути, след което пакетчетата се изваждат.
Червеното вино...
Руски картофени пърженки
Картофите се обелват и се сваряват, след което се пасират. Яйцата се разделят на жълтъци и белтъци.
Белтъците се разбиват на сняг. В пюрето се...
Руски ябълков пудинг
Ябълките се обелват и се настъргват. Смесват се с галетата, маслото, разбитите жълтъци, стафидите, канелата и филираните бадеми.
Белтъците и захарта...
Руски морковен пирог
Морковите се настъргват на дребно. Яйцата се смесват със захарта и ванилията.
Добавя се маслото, настърганите моркови, брашното и бакпулвера,...
Руски ябълкови пърженкиЯбълките се обелват, настъргват се на едро ренде. Добавя се захарта, брашното и яйцето.
Всичко се разбърква много добре. С лъжица се пуска от...
1
Икономични руски палачинки
Брашното се пресява. Водата се загрява до 40 градуса и с нея се залива брашното. Пържат се палачинки в тиган, намазан с масло....
Руски лешникови бисквити
Лешниците се запичат 12 минути на 180 градуса.
Натрошават се на едро и се добавя пудрата захар, брашното, маслото, портокаловата кора и солта...
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: