Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В моя случай нямаше агнешка кайма, затова ми обезкостиха ребра. Останалите ребра (с малко месо по тях) станаха страхотни на фурна....

Налива се 100 мл вода и ястието се задушава на тих огън за около час.
Чушките и гъбите се нарязват на филии, а шунката - на кубчета....

Настържете лука, изпържете го в мас до пожълтяване, прибавете нарязаното на кубчето меса.
Поръсете с червен пипер, залейте с малко бульон и вино...

Нарязваме телешкото месо и го начукваме на много тънко. Овкусяваме със солта, черния пипер и кимиона. Оставяме в хладилника за час, за да поеме месото...

Всички подправки и ракията се смесват - получава се гъста каша, с която се намазват обилно свинските ребра, които са нарязани на порции....

В друг съд сложете 2 с.л. масло и запържете ребърцата. Извадете ги и ги сложете при картофите....

Също така може да развихрите въображението си в кухнята с всякакви зеленчуци за по питателно ястие....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: