Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешки Врат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер.
Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко.
Вадим и изсипваме в гювеча....

2

Направете маринатата за месото като в блендер или чопър сложите зехтина, сока на лимона, сол, черен и червен пипер, нарязаната червена чушка, кимион...

Насичаме месото на порции и посоляваме. Оставяме така да престой около 2 часа.
В купа объркваме червен пипер, черен пипер и джоджен.
Всяка предварително...

Нарежете месото на пържоли около 2 см широки, след което ги нарежете на половина или разделете на три, ако са много големи. Поръсете ги с черен пипер...

Нарежете месото на тънки и по-дълги парчета и го осолете.
В отделен съд смесете подправките - черния и червен пипер, ригана, кимиона и към тях...

Ветрилото от свински врат с Гауда е готово.
Източник: Цветомира Иванова от Кулинарна мрежа...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
53
40
32
22
10
Дай твоята оценка: