Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешки Вайсбрат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки Вайсбрат

Телешки Вайсбрат

Прегледай всички 24 подбрани съвети относно телешки вайсбрат в Gotvach.bg.
Телешки Вайсбрат на фурнаТелешки Вайсбрат на фурнаПодходящата гарнитура за телешкия Вайсбрат на фурна са паста, ориз, картофи....
Телешко Вайсбрат с ориз и подправки на фурнаТелешко Вайсбрат с ориз и подправки на фурна
1
Телешкото месо трябва да е изключително постно, затова съм ползвала Вайсбрат, една от най-добрите части на телето....
Телешки таскебапТелешки таскебап
2
Изберете свежо и младо парче телешко месо....
Телешки хапкиТелешки хапки
Телешките хапки са готови....
Телешки кебапТелешки кебап
Месото се нарязва на кубчета, а лукът - на ситно. Олиото се сгорещява и в него се задушава лукът. Прибавя се червеният пипер, предварително разтвореното...
Телешки суджукТелешки суджук
1
Окачете телешките суджуци да съхнат на проветриво място, като през 1-2 дена ги пресовайте с точилка или бутилка....
Телешки ФлейкиТелешки Флейки
След като телешките флейки се изпекат, извадете ги, поставете ги в порционни чинии и ги гарнирайте със зеленчуците и парченца лимон....
Телешки ЕнчиладасТелешки Енчиладас
Почистете лука и чесъна и ги нарежете на ситно. Загрейте малко олио и ги запържете за около 3 мин. Добавете пасираните домати и бульона, овкусете...
Телешки бургерТелешки бургер
Намерете си прясно смляна телешка кайма и помолете вашия месар за агнешка такава....
Телешки шницелиТелешки шницели
Нарязваме телешкото месо и го начукваме на много тънко. Овкусяваме със солта, черния пипер и кимиона. Оставяме в хладилника за час, за да поеме месото...
Телешки пьоркьолтТелешки пьоркьолт
Настържете лука, изпържете го в мас до пожълтяване, прибавете нарязаното на кубчето меса. Поръсете с червен пипер, залейте с малко бульон и вино...
Телешки руладиТелешки рулади
Месото се нарязва на тънки парчета, които се начукват, поръсват се със солта и черния пипер и се намазват с горчицата. Лукът се нарязва и се запържва...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
53
42
32
21
10
Дай твоята оценка: