Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пикантен пилешки дроб с лук и моркови в йенаПилешкия дроб се измива и се отцежда в гевгир. Нарязваме на жулиени моркова. Кромида нарязваме на порции. Добавяме скилидките чесън, които счукваме...
Хлебче с айрян в йенско стъкло
Оформете топка и я поставете в малка тавичка от йенско стъкло (18.5 см. диаметър, високи стени, покрита с хартия за печене), ръснете малко брашно...
Как да боравим с йенска тенджера?
Ястията в йенска тенджера винаги се получават изключително вкусни....
Дробчетата в йенска тава
За тези апетитни дробчетата в йенска тава измийте и почистете дробчетата....
Питка в йенска таваВ леко топличкото мляко се разтварят захарта и маята.
В кладенче в пресятото брашно се добавят солта, 2-3 с.л. олио, белтъкът. Добавя се шупналата...
1
Пилешко в йенска тенджера
Измиват се хубаво пилешките бутчета и се слагат в тенджера с вода, която да ги покрива, като се прибавя щипка сол, чубрица и мащерка. Месото се вари...
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: