Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стерилизирана заготовка за ястия с тиквичкиА и понякога се забравя, че има сол в консервата и ястията се пресоляват.
* По преценка и вкус можете да добавите и магданоз....
Свински рибици Лунтза
Овкусете свинските рибици със сол и черен пипер, покрийте ги с фолио и ги приберете ца 48 часа в хладилник....
Печени свински рибици
Започнете, като почистите всяка рибица от жилите, ако има такива. След това направете марината за свинско месо....
Свинска кавърмаНарежете месото и го запържете. Прибавете нарязания праз и след 5 минути прибавете гъбите и доматите. Добавете подправките и налейте виното.
Разпределете...
2
Свинска чорба
Нарежете месото на ситно и го запържете в силно сгорещената мазина. Добавете ситно нарязания лук, а две-три минути по-късно сложете и настъргания...
Свинска пачаСложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците....
2
Свинска пастърмаПочистете свинското от кожата и тлъстината и го нарежете на тънки еднакви парчета с дебелина 2 см. Подредете ги в дървено или пластмасово корито -...
7
Кайзер от бонфиле (Малки рибици)От свинското бонфиле изрежете мазнините по него, трябва ни само червено месо.
Хубаво го зарийте в морска сол и оставете да престои 24 часа....
1
Свинска кавърма на свинска сватба от пиринския край
Месото се измива, нарязва се на кубчета слага се в голяма тава, ако се наложи се добавя малко мазнина или сланинка, запържва се месото.
Нарязваме...
Домашна свинска яхнияНарязваме месото на кубчета, a лука режем на филийки.
В тенджера слагаме месото, лука, брашното, солта, червения пипер и олиото.
Заливаме ги...
1
Класическа свинска кавърмаСвинското месо го измиваме, нарязваме го на жулиени. Слагаме го в тенджера. Първо го задушаваме, след това го пържим до готовност.
През това време...
3
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
52
44
32
22
10
Дай твоята оценка: