Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия със Свинска Рибица

Ястия със Свинска Рибица

Открий всички 48 избрани предложения относно ястия със свинска рибица в Gotvach.bg.
Стерилизирана заготовка за ястия с тиквичкиСтерилизирана заготовка за ястия с тиквичкиА и понякога се забравя, че има сол в консервата и ястията се пресоляват. * По преценка и вкус можете да добавите и магданоз....
Свински рибици ЛунтзаСвински рибици Лунтза
Овкусете свинските рибици със сол и черен пипер, покрийте ги с фолио и ги приберете ца 48 часа в хладилник....
Печени свински рибициПечени свински рибици
Започнете, като почистите всяка рибица от жилите, ако има такива. След това направете марината за свинско месо....
Свинска кавърмаСвинска кавърма
2
Нарежете месото и го запържете. Прибавете нарязания праз и след 5 минути прибавете гъбите и доматите. Добавете подправките и налейте виното. Разпределете...
Свинска чорбаСвинска чорба
Нарежете месото на ситно и го запържете в силно сгорещената мазина. Добавете ситно нарязания лук, а две-три минути по-късно сложете и настъргания...
Свинска пачаСвинска пача
2
Сложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците....
Свинска пастърмаСвинска пастърма
7
Почистете свинското от кожата и тлъстината и го нарежете на тънки еднакви парчета с дебелина 2 см. Подредете ги в дървено или пластмасово корито -...
Кайзер от бонфиле (Малки рибици)Кайзер от бонфиле (Малки рибици)
1
От свинското бонфиле изрежете мазнините по него, трябва ни само червено месо. Хубаво го зарийте в морска сол и оставете да престои 24 часа....
Свинска кавърма на свинска сватба от пиринския крайСвинска кавърма на свинска сватба от пиринския край
Месото се измива, нарязва се на кубчета слага се в голяма тава, ако се наложи се добавя малко мазнина или сланинка, запържва се месото. Нарязваме...
Домашна свинска каймаДомашна свинска кайма
Овкусете я със сол и черен пипер и я използвайте веднага за ястия....
Домашна свинска яхнияДомашна свинска яхния
1
Нарязваме месото на кубчета, a лука режем на филийки. В тенджера слагаме месото, лука, брашното, солта, червения пипер и олиото. Заливаме ги...
Класическа свинска кавърмаКласическа свинска кавърма
3
Свинското месо го измиваме, нарязваме го на жулиени. Слагаме го в тенджера. Първо го задушаваме, след това го пържим до готовност. През това време...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
52
44
32
22
10
Дай твоята оценка: