Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Винен кебап със заешко
В дълбок тиган загряваме мазнината, нарязваме месото на кубчета, лука и морковите - на ситно. Запържваме месото за 2-3 минутки, след което добавяме...
Заешко месо с горчица
Добавя се заешкото месо, разделено на порции и се овалва добре. Оставя се в хладилника за 2 часа....
Заешко бутче с плънка
Почистеният заек престоява в марината 2-3 денонощия. Отстранява се горната ципа и бутчето се шпикова с ивички сланина.
В съд с капак се задушава...
Хапки от заешко месоХапките от заешко месо се пържат в доста мазнина и силно сгорещена, докато хванат златиста коричка....
1
Заешко филе по провансалски
Леко начукайте заешкото филе, шпиковайте го с парченцата сланина, посолете, поръсете с черен пипер и задушете в олиото около 20-30 минути.
10-...
Руло от заешко месоСлага се в тава, намазана с мазнина, и се пече, като периодично се намазва с мазнина и се полива с отвара от костите на заешкото месо....
1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: