Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заек Готвене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек по хайдушкиРазбъркваме и оставяме 10 минути на тих огън соса към задушения заек.
Поднасяме задушения заек по хайдушки със соса....
Заек по шопскиЗаешкото месо предварително се изкисва във вода, след което се сварява и обезкостява....
1
Заек по домашноВсичко заедно се вари 15 - 20 мин., прецежда се през цедка и се оставя да изстине....
4
Заек по селски
Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
Заек по ПрованскиГотвенето продължава още около 30-40 минути, докато течността остане на половина и месото се зачерви....
2
Заек от свинско
От каймата се прави фигура, която прилича на заек, и се шпикова с тънко нарязаната сланина....
Заек по тракийски
Нарязва се заешкото месо на по-едри парчета. Тиквичките и патладжанът се обелват и нарязват на едри кубчета....
Заек по креолски
Измиваме добре заека и го накисваме в студена вода с 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 6 часа....
Заек по градинарски
Най-отгоре подреждаме парчетата заешко месо.
Зашиваме с водата и доматения сос....
Заек в тиква
Шпикованият заек, нарязаният наедро лук, празът, беконът, предварително пасираните домати, виното, арпаджика и останалият чесън се поставят в тенджера...
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
53
45
31
21
10
Дай твоята оценка: