Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек Готвене

Заек Готвене

Открий всички 48 подбрани съвети за заек готвене в Gotvach.bg.
Заек по хайдушкиЗаек по хайдушкиРазбъркваме и оставяме 10 минути на тих огън соса към задушения заек. Поднасяме задушения заек по хайдушки със соса....
Заек по шопскиЗаек по шопски
1
Заешкото месо предварително се изкисва във вода, след което се сварява и обезкостява....
Заек по ловджийскиЗаек по ловджийски
3
Ако заешкото е много младо, не се маринова....
Заек по домашноЗаек по домашно
4
Всичко заедно се вари 15 - 20 мин., прецежда се през цедка и се оставя да изстине....
Заек по селскиЗаек по селски
Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
Заек по ПрованскиЗаек по Провански
2
Готвенето продължава още около 30-40 минути, докато течността остане на половина и месото се зачерви....
Заек от свинскоЗаек от свинско
От каймата се прави фигура, която прилича на заек, и се шпикова с тънко нарязаната сланина....
Заек по провансалскиЗаек по провансалски
Поднесете заека по провансалски с изпържения бял хляб, нарязан на хапки....
Заек по тракийскиЗаек по тракийски
Нарязва се заешкото месо на по-едри парчета. Тиквичките и патладжанът се обелват и нарязват на едри кубчета....
Заек по креолскиЗаек по креолски
Измиваме добре заека и го накисваме в студена вода с 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 6 часа....
Заек по градинарскиЗаек по градинарски
Най-отгоре подреждаме парчетата заешко месо. Зашиваме с водата и доматения сос....
Заек в тикваЗаек в тиква
Шпикованият заек, нарязаният наедро лук, празът, беконът, предварително пасираните домати, виното, арпаджика и останалият чесън се поставят в тенджера...

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
53
45
31
21
10
Дай твоята оценка: