Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Заек по Провански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек по ПрованскиГотвенето продължава още около 30-40 минути, докато течността остане на половина и месото се зачерви....
Tорта Прованс с боровинково сладко (стъпка по стъпка)
В по-голям съд със студена вода се поставя съда със сместа, за да изстине. След това към охладената смес се прибавя постепенно и брашното....
Заек по тракийски
Всички приготвени по-горе продукти се слагат в тава, овкусяват се със сол по преценка, добавят се и олиото и черният пипер....
Заек по градинарски
Заекът се измива и се реже на малки порции. Подсушаваме месото и го осоляваме. В подходяща купа слагаме брашното, добавяме чубрицата и разбъркваме...
Заек по креолски
Измиваме добре заека и го накисваме в студена вода с 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 6 часа.
След това го отцеждаме, нарязваме на порции...
Заек по хайдушкиРазбъркваме и оставяме 10 минути на тих огън соса към задушения заек.
Поднасяме задушения заек по хайдушки със соса....
1
Заек по селски
Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
Заек по домашноПриготвя се марината от 1 л. вода и 1 л. оцет., прибавя се 1 глава лук, нарязан на четири равни части, 1 морков, малко целина, един корен пащърнак...
4
Заек по ловджийскиЗаекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода. След това се залива...
3
Заек по шопскиЗаешкото месо предварително се изкисва във вода, след което се сварява и обезкостява.
Хлябът се нарязва на кубчета и се изпържва в маслото на крутони...
1
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: