Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Заек по Провански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В по-голям съд със студена вода се поставя съда със сместа, за да изстине. След това към охладената смес се прибавя постепенно и брашното....

1

Заекът се измива и се реже на малки порции. Подсушаваме месото и го осоляваме....

4

Оставете да се дозадуши под похлупак. Поднесете заека по провансалски с изпържения бял хляб, нарязан на хапки....

Измиваме добре заека и го накисваме в студена вода с 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 6 часа....

Всички приготвени по-горе продукти се слагат в тава, овкусяват се със сол по преценка, добавят се и олиото и черният пипер....

Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...

3

1
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: