Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Заек по Провански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Заек по Провански](/files/lib/250x250/meat_dish1.webp)
![Tорта Прованс с боровинково сладко (стъпка по стъпка)](/files/lib/250x250/torta-provans11.webp)
В по-голям съд със студена вода се поставя съда със сместа, за да изстине. След това към охладената смес се прибавя постепенно и брашното....
![Заек по ловджийски](/files/lib/250x250/mandja4.webp)
3
![Заек по домашно](/files/lib/250x250/zaek-v-guvech.webp)
4
![Заек по градинарски](/files/lib/250x250/zaek-gradinarski.webp)
Заекът се измива и се реже на малки порции. Подсушаваме месото и го осоляваме....
![Заек по креолски](/files/lib/250x250/nopic.webp)
Измиваме добре заека и го накисваме в студена вода с 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 6 часа....
![Заек по хайдушки](/files/lib/250x250/zaek-haidushki.webp)
1
![Заек по тракийски](/files/lib/250x250/zaek-trakiiski2.webp)
Всички приготвени по-горе продукти се слагат в тава, овкусяват се със сол по преценка, добавят се и олиото и черният пипер....
![Заек по провансалски](/files/lib/250x250/zaeshko-podpravki.webp)
Оставете да се дозадуши под похлупак. Поднесете заека по провансалски с изпържения бял хляб, нарязан на хапки....
![Заек по селски](/files/lib/250x250/rabbit-tomato-pieses.webp)
Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
![Заек по шопски](/files/lib/250x250/rabbit-chilli.webp)
1
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: