Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заек по Провансалски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек по Провансалски

Заек по Провансалски

Разгледай всички 12 авторски предложения за заек по провансалски в Gotvach.bg.
Заек по провансалскиЗаек по провансалскиПоднесете заека по провансалски с изпържения бял хляб, нарязан на хапки....
Бавно готвено телешко по провансалски с бекон и маслиниБавно готвено телешко по провансалски с бекон и маслини
3
Бавно готвеното телешко по провансалски с бекон и маслини е много вкусно!...
Телешко по провансалскиТелешко по провансалски
Лукът, чесънът и морковът се нарязват на ситно. Месото се измива, подсушава се, разрязва се на четири части, посолява се и се поръсва с черен пипер...
Патладжани по провансалскиПатладжани по провансалски
Нарежете месото на малки парченца и го запържете с лука. Посолете със сол и червен пипер, налейте малко вода и задушете в затворен съд, докато омекне...
Свинско по провансалскиСвинско по провансалски
Загрейте фурната на 180 градуса. Махнете всякаква мазнина от месото и го нарежете на тънко. Загрейте половината масло в дълбок съд и леко запържете...
Барбун по провансалскиБарбун по провансалски
Загрейте олиото в тиган и изпържете лука и чесъна за 1-2 минути, след което добавете доматите, подправките, виното, солта, пипера и шафрана. Сложете...
Пиле по провансалскиПиле по провансалски
Загрейте фурната на 160 радуса. Смесете солта, черния пипер и чесъна и натъркайте пилешкото месо. Загрейте зехтина и запържете пилето от всички страни...
Тиквички по провансалскиТиквички по провансалски
Във всяко от тях чукнете по едно яйце, по желание може да сложите и бучка масло....
Агнешко по провансалскиАгнешко по провансалски
Лукът нарежете на шайби и задушете в зехтина за минута заедно с нарязани на кубчета моркови. Прибавете нарязания на дребно чесън, разредете с виното...
Картофи по провансалскиКартофи по провансалски
1
Запечете картофите по провансалски до приятен загар в умерено загряна фурна....
Шаран по провансалскиШаран по провансалски
Сваряваме виното, маслото, брашното, олиото, ситно нарязаните гъби, чушката, лука, чесъна, магданоза, черния пипер и сол на вкус. Прибавяме порциите...
Скумрия по провансалскиСкумрия по провансалски
Рибата се посолява, полива се с лимоновия сок, поръсва се със ситно нарязаните копър и магданоз и се реди в намаслена тава. Пече се около 25 минути...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
54
40
32
20
10
Дай твоята оценка: