Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заек с Горчица по Френски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек с Горчица по Френски

Заек с Горчица по Френски

Открий всички 12 авторски предложения за заек с горчица по френски в Gotvach.bg.
Заек с горчицаЗаек с горчица
1
Смесват се сметаната, горчицата и останалият зехтин. Месото се намазва обилно със сместа....
Заек по ловджийски по френска рецептаЗаек по ловджийски по френска рецептаНарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука. Сипете виното и 280 мл вода....
Заек по лионски с горчица и сметанаЗаек по лионски с горчица и сметана
Залива се със смес от сметана с горчица, салвия и майорана. Пече се на 180 градуса до омекване на месото, и се сервира с гарнитура по избор....
Заек в сос от горчицаЗаек в сос от горчица
Натъркайте заешкото с горчицата и го оставете на хладно място за 2-3 часа, за да може да абсорбира вкуса....
Заек по хайдушкиЗаек по хайдушки
1
Разбъркваме и оставяме 10 минути на тих огън соса към задушения заек. Поднасяме задушения заек по хайдушки със соса....
Заек по тракийскиЗаек по тракийски
Всички приготвени по-горе продукти се слагат в тава, овкусяват се със сол по преценка, добавят се и олиото и черният пипер....
Заек по креолскиЗаек по креолски
Измиваме добре заека и го накисваме в студена вода с 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 6 часа. След това го отцеждаме, нарязваме на порции...
Заек по градинарскиЗаек по градинарски
Заекът се измива и се реже на малки порции. Подсушаваме месото и го осоляваме. В подходяща купа слагаме брашното, добавяме чубрицата и разбъркваме...
Заек по домашноЗаек по домашно
4
Приготвя се марината от 1 л. вода и 1 л. оцет., прибавя се 1 глава лук, нарязан на четири равни части, 1 морков, малко целина, един корен пащърнак...
Заек по селскиЗаек по селски
Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
Заек по шопскиЗаек по шопски
1
Заешкото месо предварително се изкисва във вода, след което се сварява и обезкостява. Хлябът се нарязва на кубчета и се изпържва в маслото на крутони...
Заек по ловджийскиЗаек по ловджийски
3
Заекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода. След това се залива...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
51
45
31
20
10
Дай твоята оценка: