Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко по Френски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко по Френски

Агнешко по Френски

Прегледай всички 12 избрани предложения за агнешко по френски в Gotvach.bg.
Агнешко по френскиАгнешко по френскиПокрийте тавата с фолио и сложете агнешкото по френски да се пече за около 2 часа в умерено загряна фурна....
Печено агнешко по френскиПечено агнешко по френски
Накиснете зрелият фасул и го сложете в тенджера с дебело дъно и покрийте с вода. Сложете щипка сол и варете на тих огън, докато омекне. Загрейте...
Агнешко печено по френскиАгнешко печено по френски
Обикновено Агнешкото печено по френски се поднася с доматен сос....
Рибено филе по френски с лукРибено филе по френски с лук
Магданозът се нарязва на ситно. Лукът се реже на ситно. Филето от треска се натрива със сол и черен пипер. Поръсва се с магданоз. В тава, намазана...
Препечени филийки по френски с ягодиПрепечени филийки по френски с ягоди
За малките деца са подходящи прасковите, кайсиите, ябълките, черешите, приготвени по същият начин; - Кокосовото мляко можете да замените с бадемово...
Яйца по френски за 15 минутиЯйца по френски за 15 минути
Яйцата по френски за 15 минути са готови....
Чушки по френскиЧушки по френски
1
След това измивате чушките и правите дълъг процеп по дължина на чушките. Изчиствате ги от семките и с лъжица ги пълните от сместа....
Омлети по френскиОмлети по френски
Разбийте жълтъците с брашното, което сте размили предварително в млякото. Разбийте белтъците на сняг и ги съединете с жълтъчната смес. Разделете...
Карфиол по френскиКарфиол по френски
Сложете карфиола в огнеоупорна тава, сипете внимателно между розичките по малко сос....
Яйца по френскиЯйца по френски
Продължава се подредбата по същия начин до изчерпване на продуктите. Маслото се разпръсква най-отгоре....
Круши по френскиКруши по френски
Крушите се разрязват на половинки и се отстраняват семките. Медът се смесва със счуканите на едро орехови ядки. Добавя се настърганото на едрото ренде...
Пъстърва по френскиПъстърва по френски
Картофите се обелват и се нарязват на кубчетата. Запържват се в смес от зехтина и половината масло. В отделен тиган се запържва беконът, нарязан...

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
54
44
30
22
10
Дай твоята оценка: