Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко по Френски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко по френскиПокрийте тавата с фолио и сложете агнешкото по френски да се пече за около 2 часа в умерено загряна фурна....
Печено агнешко по френски
Накиснете зрелият фасул и го сложете в тенджера с дебело дъно и покрийте с вода. Сложете щипка сол и варете на тих огън, докато омекне.
Загрейте...
Препечени филийки по френски с ягоди
За малките деца са подходящи прасковите, кайсиите, ябълките, черешите, приготвени по същият начин;
- Кокосовото мляко можете да замените с бадемово...
Рибено филе по френски с лук
Магданозът се нарязва на ситно. Лукът се реже на ситно. Филето от треска се натрива със сол и черен пипер. Поръсва се с магданоз.
В тава, намазана...
Щука по френскиЩуката по френски е много вкусна.
Източник: Деветстотинъ деветдесетъ и деветъ най-нови и изпитани готварски рецепти, от 1940 г....
1
Пържоли по френски
Поднасят се с охладено бяло вино и свежа салата по избор.
Добър апетит!
Пържолите по френски са готови....
Омлети по френски
Разбийте жълтъците с брашното, което сте размили предварително в млякото.
Разбийте белтъците на сняг и ги съединете с жълтъчната смес.
Разделете...
Патладжани по френски
Патладжаните се нарязват на филийки. Поръсват се с черен пипер. Слагат се в намаслена тавичка и се заливат с останалия зехтин.
Запичат се за 5...
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
54
44
30
22
10
Дай твоята оценка: