Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко по Гергьовски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко бутче по гергьовски с чеснов сосАко нямате скара или барбекю, така разлистеното агнешко бутче може да изпечете и в силно загрята фурна 230-240 С на вентилатор, поставено върху хартия...
Агнешко месо по гергьовски
Агнешкото месо отначало запържвате леко. След това за по-бързо го сварявате в тенджера под налягане....
Бабиното гергьовско агнешкоНарязваме агнешкото месо и го сваряваме за около 30 мин.
Запържваме го със зрелия лук, поръсваме със сол и сладък пипер....
2
Агнешко дробено за Гергьовден
Всичко заедно с агнешкото се поставя в подходяща тава и се обърква добре. Пече се на 180 градуса около 50 мин....
Печено агнешко месо за Гергьовден
След 15 минути отстранете фолиото и запечете печеното агнешко месо за Гергьовден до хубава червена запечена коричка....
Гергьовско агнешко бутче с манатарки
Вземаме агнешкото бутче, измива, подсушаваме, намазваме с краве масло, сол, червен и черен пипер....
Празнично Гергьовско агнешко, обвито с було
След охлаждане на сместа пълним овкусения със сол, черен и червен пипер агнешки кош и обвиваме с булото....
Агнешко по живовски
Агнешкото обезкостете, порционирайте и запържете. Почистете зеленчуци и ги нарежете дребно....
Агнешко по провансалски
Лукът нарежете на шайби и задушете в зехтина за минута заедно с нарязани на кубчета моркови. Прибавете нарязания на дребно чесън, разредете с виното...
Агнешко по кашмирски
Загрейте зехтина в тиган изпържете вътре агнешкото. Разбърквайте добре по време на пърженето....
Агнешко по добруджански
Месото се реже на парчета заедно с костите. Доматите се настъргват и се смесват с нарязаните на ситно зелени подправки, черния пипер, солта и олиото...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: