Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко по Гергьовски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко по Гергьовски

Агнешко по Гергьовски

Разгледай всички 24 избрани предложения за агнешко по гергьовски в Gotvach.bg.
Агнешко бутче по гергьовски с чеснов сосАгнешко бутче по гергьовски с чеснов сосАко нямате скара или барбекю, така разлистеното агнешко бутче може да изпечете и в силно загрята фурна 230-240 С на вентилатор, поставено върху хартия...
Агнешко по гергьовскиАгнешко по гергьовски
Прехвърлете ориза в голяма тава и разпределете отгоре парчетата агнешко....
Агнешко месо по гергьовскиАгнешко месо по гергьовски
Агнешкото месо отначало запържвате леко. След това за по-бързо го сварявате в тенджера под налягане....
Бабиното гергьовско агнешкоБабиното гергьовско агнешко
2
Нарязваме агнешкото месо и го сваряваме за около 30 мин. Запържваме го със зрелия лук, поръсваме със сол и сладък пипер....
Агнешко дробено за ГергьовденАгнешко дробено за Гергьовден
Всичко заедно с агнешкото се поставя в подходяща тава и се обърква добре. Пече се на 180 градуса около 50 мин....
Печено агнешко месо за ГергьовденПечено агнешко месо за Гергьовден
След 15 минути отстранете фолиото и запечете печеното агнешко месо за Гергьовден до хубава червена запечена коричка....
Гергьовско агнешко бутче с манатаркиГергьовско агнешко бутче с манатарки
Вземаме агнешкото бутче, измива, подсушаваме, намазваме с краве масло, сол, червен и черен пипер....
Празнично Гергьовско агнешко, обвито с булоПразнично Гергьовско агнешко, обвито с було
Колкото повече месото се пече на ниска температура, толкова по-крехко и сочно е то. Печете 120 мин....
Агнешко по живовскиАгнешко по живовски
Агнешкото обезкостете, порционирайте и запържете. Почистете зеленчуци и ги нарежете дребно....
Агнешко по кашмирскиАгнешко по кашмирски
Загрейте зехтина в тиган изпържете вътре агнешкото. Разбърквайте добре по време на пърженето....
Агнешко по ловджийскиАгнешко по ловджийски
Гответе месото на тих огън за около 2 часа под похлупак....
Агнешко по ТалъсъмскиАгнешко по Талъсъмски
Зеленчуците се нарязват на едро. Подправките се смилат фино заедно със олиото. Месото се намазва с тях и се поставя върху канапе от нарязаните...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: