Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко по Гергьовски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Агнешкото месо отначало запържвате леко. След това за по-бързо го сварявате в тенджера под налягане....

2

Всичко заедно с агнешкото се поставя в подходяща тава и се обърква добре. Пече се на 180 градуса около 50 мин....

След 15 минути отстранете фолиото и запечете печеното агнешко месо за Гергьовден до хубава червена запечена коричка....

Вземаме агнешкото бутче, измива, подсушаваме, намазваме с краве масло, сол, червен и черен пипер....

Колкото повече месото се пече на ниска температура, толкова по-крехко и сочно е то. Печете 120 мин....

Зеленчуците се нарязват на едро. Подправките се смилат фино заедно със олиото.
Месото се намазва с тях и се поставя върху канапе от нарязаните...

Месото се реже на парчета заедно с костите. Доматите се настъргват и се смесват с нарязаните на ситно зелени подправки, черния пипер, солта и олиото...

Месото се нарязва на едри парчета, залива се с вода и се вари заедно с дафиновия лист, лука и черния пипер.
Пяната, която се образува при варенето...

Лукът нарежете на шайби и задушете в зехтина за минута заедно с нарязани на кубчета моркови. Прибавете нарязания на дребно чесън, разредете с виното...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: