Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Слагаме го да се пече в предварително загрята фурна на 180? С около 35 минути.
Преди да сервираме, наръсваме с магданоз....

Нарязваме месото на големи парчета и ги сваряваме в подсолена вода. Към него добавяме дафиновите листа и бахара. Когато месото е готово го изваждам...

Затворете тенджерата добре и сложете да се вари около 20 минути след като заври.
След това снемете от котлона и изчакайте да изстине....

1

Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките.
Варете, докато месото омекне....

Посоляват се, заливат се с олиото и топла вода и се пекат в умерена фурна до омекване на месото....

Отново го слагаме да кипне и ако се появи нова пяна, я обираме с лъжица.
Посоляваме, подправяме с "Вегета"....

Нарязваме агнешкото на порционни парчета и го слагаме в тенджера, облято с вода да се вари докато омекне....

Премахваме фолиото накрая и запичаме агнешкото с картофи и гъби на фурна до желания загар....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: