Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко печеноСлагаме го да се пече в предварително загрята фурна на 180? С около 35 минути.
Преди да сервираме, наръсваме с магданоз....
Агнешко чевермеПо време на печенето агнето се намазва от време на време с набодена на пръчка лой.
По този начин се предпазва да не прегори....
10
Агнешко магданозлияАгнешкото се нарязва на порции, посолява се и се сварява.
Нарязаният лук и магданоз се задушават в мазнината....
1
Агнешко – пилаф
Добавя се бульон в съотношение 2:1 и щом заври, се слага във фурната за 20 минути....
Агнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките.
Варете, докато месото омекне....
Агнешко задушено
Сервирайте задушеното агнешко с агнешка дроб сарма.
Сочно изпечено месо с невероятен вкус, опитайте!...
Ароматно агнешкоНарязваме месото на порции. Слагаме го в съда за готвене и прибавяме зеления лук, нарязани на дребно магданоз и джоджен, червения и черния пипер,...
1
Агнешко мезе
Сочно агнешко, което заслужава да бъде на всяка трапеза! Приготвяме го като най-напред почистваме черният дроб от ципите....
Агнешко Айнгемахт
Нарязваме месото на големи парчета и ги сваряваме в подсолена вода. Към него добавяме дафиновите листа и бахара. Когато месото е готово го изваждам...
Пролетно агнешко
Нарязваме агнешкото на порционни парчета и го слагаме в тенджера, облято с вода да се вари докато омекне....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: