Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле по Китайски

Пиле по Китайски

Прегледай всички 56 избрани предложения за пиле по китайски в Gotvach.bg.
Пиле по ГрадинарскиПиле по ГрадинарскиРежем бутчетата на 2. Запържваме в олио от двете страни, добавяме всички останали зеленчуци, нарязани, както ги обичате, и подправките. Наливаме...
Пиле по белгийскиПиле по белгийски
Пилето се измива добре и се слага в йенска тенджера. Добавят се нарязаните на кубчета картофи....
Пиле по японскиПиле по японски
Нарязваме пилето на дребно и го запържваме в сгорещеното олио, подправяме със сол и черен пипер....
Пиле по азиатскиПиле по азиатски
Най-напред започнете със сладко-киселия сос, като разбъркате всички продукти освен нишестето в тенджерка. След като заври, разбъркайте с размитото...
Пиле по боянскиПиле по боянски
След като е сварено пилето, го обезкостяваме, а морковите нарязваме на колелца....
Пиле по АмериканскиПиле по Американски
Пилешките гърди се намазват със сол и черен пипер. Слагат се във фурната за 30 минути. В купичка се смесват горчицата, олиото, меда, портокаловия...
Пиле по ХавайскиПиле по Хавайски
Полейте с малко зехтин и печете пилето по хавайски във фурната на 200 градуса за 30 минути....
Пиле по владишкиПиле по владишки
Измийте пилето и го сварете до готовност в подсолена вода (това можете да направите и в тенджера под налягане)....
Пиле по АджарскиПиле по Аджарски
Почистеното пиле разрязваме по гърдите отгоре додолу. Измиваме добре под течаща вода, отцеждаме и подсушаваме....
Пиле по испанскиПиле по испански
4
Сервира готовото печено пиле с гарнитура от ориз или грах в масло. Ароматно печено пиле по испански....
Пиле по аржентинскиПиле по аржентински
Пъхнете пилето по арженстински да се пече за около 30-40 минути в умерено загряна фурна....
Пиле по тракийскиПиле по тракийски
Пилешкото сварете до готовност и го обезкостете - трябва да остане около 1.5 кг месо. Нарежете го на малки парченца /около 3-4 мм/ Задушете пилешкото...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: