Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле по Китайски

Пиле по Китайски

Прегледай всички 56 избрани предложения за пиле по китайски в Gotvach.bg.
Китайско пиле със зеленчуциКитайско пиле със зеленчуциНакрая по желание поръсете китайско пиле със зеленчуци с лъжица сусамово олио. Източник:Блогът на Сия Рибагина...
Тайната на пълненото пиле по арабскиТайната на пълненото пиле по арабски
За разлика от френската кухня, която се слави със своята изисканост и изтънченост, арабската кухня е известна по целия свят с многообрзието от...
Кулинарни хитринки за по-вкусно пилеКулинарни хитринки за по-вкусно пиле
1
На пръв поглед в приготвянето на пиле няма кой знае каква философия и не е трудно всеки да се справи с това. Но въпреки това трябва да се използват...
Пиле по баджанашкиПиле по баджанашки
Запържете месото в 3 с.л. загрято олио от всички страни. Разбийте яйцата с брашното, солта, млякото и оставете сместа да престои 10 мин. В...
Пиле по касапскиПиле по касапски
Добавяме и зелето, нарязано на по едро. Поръсваме със солта и добавяме в тигана изпечените предварително чушки....
Пиле по азиатскиПиле по азиатски
Най-напред започнете със сладко-киселия сос, като разбъркате всички продукти освен нишестето в тенджерка. След като заври, разбъркайте с размитото...
Пиле по боянскиПиле по боянски
В съд поставяме пилето заедно с морковите да врат. Изчистваме гъбите, измиваме ги и нарязваме на едро. Пресния лук също изчистваме и измиваме...
Пиле по АмериканскиПиле по Американски
Пилешките гърди се намазват със сол и черен пипер. Слагат се във фурната за 30 минути. В купичка се смесват горчицата, олиото, меда, портокаловия...
Пиле по испанскиПиле по испански
4
Сервира готовото печено пиле с гарнитура от ориз или грах в масло. Ароматно печено пиле по испански....
Пиле по АджарскиПиле по Аджарски
Почистеното пиле разрязваме по гърдите отгоре додолу. Измиваме добре под течаща вода, отцеждаме и подсушаваме....
Пиле по ХавайскиПиле по Хавайски
Полейте с малко зехтин и печете пилето по хавайски във фурната на 200 градуса за 30 минути....
Пиле по НашенскиПиле по Нашенски
Пилешкото месо се реже на хапки, посолява се и се маринова за поне 6 часа в марината, приготвена от соевия сос, щипка черен пипер и счуканите скилидки...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: