Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч с агнешкоПресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...
1
Гювеч с лук
В съд с горещо олио отначало запържваме, а след това задушаваме лука, нарязан на полумесеци. В тавичка, намазана с олио, подреждаме един ред домати...
Гювеч в гърнеМахнете капака и залейте в гювеча. Върнете гърнето да се пече за още около 10-15 минути....
1
Гювеч с патладжани
Нарежете патладжанът на кубчета, посолете и го оставете да се отцеди от горчилката. Междувременно нарежете лука, чушките и картофите. Измийте добре...
Гювеч с бамяСмесете нарязаните зеленчуци в голям гювеч заедно със запържените лук и чесън. По желание добавете и няколко люти чушки....
1
Постен гювеч с розмарин
Постният гювеч отлично върви с козе или овче сирене и домашен хляб.
Постният гювеч с розмарин е много вкусен, опитайте го....
Зеленчуков гювеч с ориз
При поднасяне можем да аранжираме, като сипем от гювеча в средата и заградим с ориз....
Постен гювеч в микровълнова
Лукът и чушките се нарязват на ситно, а патладжаните - на кубчета.
Лукът се задушава с маслото в закрит съд 3 минути при 100% мощност на микровълновата...
Зеленчуков гювеч с елда
Когато ястието е готово го прехвърляме в гювеч.
Добавяме елдата и смесваме всичко добре....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: