Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия в Глинен Гювеч

Ястия в Глинен Гювеч

Прегледай всички 90 авторски предложения относно ястия в глинен гювеч в Gotvach.bg.
Вегетариански гювеч с кашкавалВегетариански гювеч с кашкавалПригответе си огнеупорна тава с диаметър 25 см. Намажете дъното ѝ с масло. Обелените и нарязани на кубчета картофи и скилидките чесън се заливат с...
Постен гювеч с розмаринПостен гювеч с розмарин
Постният гювеч отлично върви с козе или овче сирене и домашен хляб. Постният гювеч с розмарин е много вкусен, опитайте го....
Гювеч с пилешко месоГювеч с пилешко месо
2
Гювечът с пилешко месо е готов....
Постен гювеч в микровълноваПостен гювеч в микровълнова
Лукът и чушките се нарязват на ситно, а патладжаните - на кубчета. Лукът се задушава с маслото в закрит съд 3 минути при 100% мощност на микровълновата...
Гювеч с бяла рибаГювеч с бяла риба
Измиваме рибното филе и отстраняваме кожата му, ако има такава. Слагаме го в студена подсолена вода за 10 минути. Нарязваме морковите и лука на...
Зеленчуков гювеч в микровълноваЗеленчуков гювеч в микровълнова
Зеленчуците се нарязват на кубчета. Посоляват се и се поливат с мазнината. Готвят се в покрит съд за 20-25 минути при пълна мощност на микровълновата...
Гювеч с пушено месоГювеч с пушено месо
Сложете гювеч във фурната и загрейте на 100 градуса (това се прави за да се темперира гювеча да не се спука)....
Зеленчуков гювеч с елдаЗеленчуков гювеч с елда
Когато ястието е готово го прехвърляме в гювеч. Добавяме елдата и смесваме всичко добре....
Ретро гювеч с шаранРетро гювеч с шаран
Нареждате ги в гювеч и ги задушавате с част от мазнината на тих огън, докато поомекнат....
Рибен гювеч с арпаджикРибен гювеч с арпаджик
Изсипва се в тава, отгоре се нарежда рибата, посолява се и се залива с гювеча. Запича се в умерена фурна, докато остане на мазнина....
Рибен гювеч с виноРибен гювеч с вино
Готовият гювеч се сервира подправен с лимонов сок и поръсен с накълцан магданоз....
Славянски гювеч с агнешкоСлавянски гювеч с агнешко
Месото се нарязва на парченца и се задушава в олиото. Добавя се нарязаният лук и малко вода. Когато лукът омекне, се сипва оризът и гореща...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: