Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Готовите картофени топчета се овалват във фидето.
Картофените кюфтета с фиде се пържат се в сгорещено олио....

Потапяме всяка топка последователно в разбит белтък и после овалваме във фиде....

4

Добавя се начупено фидето и се вари до готовност.
Сервираме с нарязан магданоз....

Прибавяме краве масло и фидето. Разбъркваме и оставяме да се вари без да похлупваме с капак, за да не изкипи супата....

След това прибавяме фидето, сол, черен пипер и нарязания на ситно магданоз и варим докато е готово фидето....

След като поомекнат зеленчуците, прибавете доматите и фидето и варете до готовност....

6

Сваряваме фидето до полуготовност в подсолена вода. Изцеждаме и докато е горещо, слагаме 2 с.л. краве масло да се разтопи в него....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: