Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни Сладки

Домашни Сладки

Разгледай всички 122 подбрани съвети за домашни сладки в Gotvach.bg.
Сладки прасковкиСладки прасковкиОваляйте сладките прасковки в кристална захар....
Бадемови сладкиБадемови сладки
Смлени бадемите, 75 г от захарта и канелата се смесват. В отделна купа се разбиват белтъците на сняг. Прибавят се към бадемовата смес и всичко...
Сладки кошничкиСладки кошнички
2
Брашното се пресява и към него се добавя бакпулверът. Прави се кладенче и в него се добавят захарта, олиото, яйцата и киселото мляко. От тези съставки...
Напудрени сладкиНапудрени сладки
Изпечените сладки изваждаме от фурната и внимателно, както са на хартията, придърпваме и слагаме върху решетка, да се охладят....
Ябълкови сладкиЯбълкови сладки
За тези ябълкови сладки извадете кравето масло и го нарежете в купа на малки парчета. Оставете го на стайна температура за около час....
Сиромашки сладкиСиромашки сладки
Горещите сладки оваляйте в предварително смесените пудра захар и ванилия, сервирайте напълно охладени....
Сладки ФорнетиСладки Форнети
Вземете хартия за печене и поставете бутертестото върху нея. Нарежете на правоъгълници и сложете половин лъжичка сладко в едната половина на всеки...
Сладки спиралиСладки спирали
1
Захарта и маслото се разбиват на крем, добавя се прясното мляко и яйцето. Започва добавянето на брашното пресято с бакпулвер. Омесва се гладко тесто...
Сладки орехчетаСладки орехчета
12
Сладките се оставят да престоят поне една нощ, за да омекнат....
Здравословни сладкиЗдравословни сладки
В купа прибавяме овесените ядки, маслото, меда, яйцата, брашното и какаото. Разбъркваме до получаването на тесто. От тестото започваме да оформяме...
Картофени сладкиКартофени сладки
Картофите се сваряват, обелват се и още топли се пресоват през ситна преса. Към изстиналото пюре се прибавят яйцето, захарта, ванилията, бакпулверът...
Сладки ШапчициСладки Шапчици
1
Сладките шапчици се пекат до бледорозово в умерена фурна. Сладките се поръсват с пудра захар....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
54
43
30
21
10
Дай твоята оценка: