Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Скаридите не се готвят много дълго. В нашия случай трябва да хванат лек загар на коричката. Сервират се топли с изцеден лимонов сок....

Изчакайте няколко минути и върнете скаридите.
Варете кратко или докато се сгъсти сосът....

Мариновайте скаридите и ги оставете да престоят 2 часа в хладилник, за да се овкусят добре.
Изпечете ги на загрят грил и сервирайте веднага....

Преди поднасяне поръсете скаридите със ситно нарязан свеж магданоз.
Поднесете бланширани скариди на фурна с чаша хубаво вино!...

Може да ги наръсим с лимон и да сервираме скаридите със средиземноморска салата....

Скаридите измийте добре, след което ги задушете на пара /по желание могат да бъдат запечени на грил/....

Тази стъпка може да пропуснете, ако решите да си сготвите скаридите отделно, запечатвайки ги за кратко на тиган, и да ги добавите накрая към ястието...
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: