Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвим Скариди

Как да Приготвим Скариди

Разгледай всички 56 подбрани съвети за как да приготвим скариди в Gotvach.bg.
Скариди с пикантен сосСкариди с пикантен сосПрибавя се черният пипер, посолява се и се вари 10 минути, след което се изсипват и скаридите....
Вкусни скариди на тиганВкусни скариди на тиган
1
След като са готови, сервираме вкусните скариди на тиган топли в чинийка и декорираме с лимон, който е идеалният завършек за вкуса на скаридите !...
Бейби скариди на тиганБейби скариди на тиган
Скаридите не се готвят много дълго. В нашия случай трябва да хванат лек загар на коричката. Сервират се топли с изцеден лимонов сок....
Пикантни скариди на тиганПикантни скариди на тиган
Пикантните скариди на тиган са готови....
Скариди за червено виноСкариди за червено вино
Изчакайте няколко минути и върнете скаридите. Варете кратко или докато се сгъсти сосът....
Мариновани скариди на фурнаМариновани скариди на фурна
По желание поднесете скаридите с гарнитура от пържени картофи....
Тигрови скариди на шишчеТигрови скариди на шишче
1
Почистете предварително размразените скариди....
Чеснови скариди на грилЧеснови скариди на грил
Мариновайте скаридите и ги оставете да престоят 2 часа в хладилник, за да се овкусят добре. Изпечете ги на загрят грил и сервирайте веднага....
Бланширани скариди на фурнаБланширани скариди на фурна
Преди поднасяне поръсете скаридите със ситно нарязан свеж магданоз. Поднесете бланширани скариди на фурна с чаша хубаво вино!...
Скариди с чесън и маслоСкариди с чесън и масло
Може да ги наръсим с лимон и да сервираме скаридите със средиземноморска салата....
Скариди с тиквички и морковСкариди с тиквички и морков
Скаридите измийте добре, след което ги задушете на пара /по желание могат да бъдат запечени на грил/....
Скариди с Ориз на ФурнаСкариди с Ориз на Фурна
Тази стъпка може да пропуснете, ако решите да си сготвите скаридите отделно, запечатвайки ги за кратко на тиган, и да ги добавите накрая към ястието...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: