Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическа Агнешка Дроб Сарма

Класическа Агнешка Дроб Сарма

Разгледай всички 60 авторски предложения относно класическа агнешка дроб сарма в Gotvach.bg.
Дроб сарма по самоковскиДроб сарма по самоковскиДроб сарма по самоковски за любителите на агнешка карантийка. Първо сваряваме дреболиите от агне....
Дроб сарма от каймаДроб сарма от кайма
Изчиствате лука и го нарязвате на дребно. Слагате го в тенджера заедно с олиото, 2 с.л. вода и малко сол. Задушавате няколко минути и прибавяте изчистения...
Дроб сарма за ВеликденДроб сарма за Великден
Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма....
Дроб сарма с черен дроб и гъбиДроб сарма с черен дроб и гъби
Изваждаме дроб сармата от фурната и я покриваме с памучна кърпа. Дроб сармата с черен дроб и гъби е готова....
Дроб сарма с ориз и булгурДроб сарма с ориз и булгур
Ред е всички продукти за дроб сармата с булгур да се прехвърлят в тава....
Дроб сарма с ориз в тенджераДроб сарма с ориз в тенджера
Оставяме на тих огън дроб сармата до готовност. Да ви е сладко! Хапваме с пресни зеленчуци. Дроб сармата с ориз в тенджера е готова....
Пилешка дроб сарма с пухкава заливкаПилешка дроб сарма с пухкава заливка
Бон апети с тази вкусна дроб сарма. Пилешката дроб сарма с пухкава заливка е много сполучливо ястие....
Дроб сарма с лапад по ДряновскиДроб сарма с лапад по Дряновски
Изпечете дроб сармата за около час в умерена фурна. Предварително разбийте прясно мляко, брашно и яйца и залейте. Изпечете за още 15 минути....
Пилешка дроб сарма с вкусна заливкаПилешка дроб сарма с вкусна заливка
Заливка за дроб сарма В купа разбивате яйцата и солта, след това добавяте киселото мляко и брашното....
Моята дроб сарма с агнешко месоМоята дроб сарма с агнешко месо
Опитайте моята дроб сарма с агнешко месо, ще ви хареса....
Дроб сарма с кайма и оризДроб сарма с кайма и ориз
Разбъркайте всичко много добре и поставете тавата с дроб-сармата в предварително нагрята на 180 градуса фурна и печете за около 30 минути - до златист...
Дроб сарма с булгур по ДобруджанскиДроб сарма с булгур по Добруджански
Аз обикновено оставям и по 2 стръка цели от тях, които слагам накрая отгоре върху дроб сармата....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: