Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическа Агнешка Дроб Сарма

Класическа Агнешка Дроб Сарма

Разгледай всички 60 авторски предложения относно класическа агнешка дроб сарма в Gotvach.bg.
Дроб сарма по турскиДроб сарма по турскиОставя се 30 мин, след което дроб сарма по турски се пече в предварително загрята фурна 30 мин на 180 градуса....
Дроб сарма за ВеликденДроб сарма за Великден
Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма....
Дроб сарма за веганиДроб сарма за вегани
2
След като заливката е готова, извадете дроб сармата от фурната и я залейте....
Дроб сарма от каймаДроб сарма от кайма
Изчиствате лука и го нарязвате на дребно. Слагате го в тенджера заедно с олиото, 2 с.л. вода и малко сол. Задушавате няколко минути и прибавяте изчистения...
Дроб сарма за сборДроб сарма за сбор
Сипете олио в тавата, в която ще печете дроб сармата, и запържете лука, след което добавете ориза....
Дроб сарма с черен дроб и гъбиДроб сарма с черен дроб и гъби
1
Изваждаме дроб сармата от фурната и я покриваме с памучна кърпа. Дроб сармата с черен дроб и гъби е готова....
Агнешко с дроб сарма и калоферчеАгнешко с дроб сарма и калоферче
Така се пече за около 2-3 часа агнешко с дроб сарма и калоферче....
Пилешка дроб сарма с вкусна заливкаПилешка дроб сарма с вкусна заливка
Дроб сармата се пече около 45-55 мин (докато оризът поеме водата) на 180°С, като фурната е предварително загрята....
Дроб сарма с кайма и оризДроб сарма с кайма и ориз
Разбъркайте всичко много добре и поставете тавата с дроб-сармата в предварително нагрята на 180 градуса фурна и печете за около 30 минути - до златист...
Дроб сарма с булгур по ДобруджанскиДроб сарма с булгур по Добруджански
Аз обикновено оставям и по 2 стръка цели от тях, които слагам накрая отгоре върху дроб сармата....
Дроб сарма с ориз и булгурДроб сарма с ориз и булгур
Ред е всички продукти за дроб сармата с булгур да се прехвърлят в тава....
Моята дроб сарма с агнешко месоМоята дроб сарма с агнешко месо
Опитайте моята дроб сарма с агнешко месо, ще ви хареса....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: