Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Попска яхния със свинско от моята кухняПопската яхния със свинско от моята кухня съм я приготвила в тенджера под налягане....
Баклава с богата плънка от гръцката кухня
Започвате със сиропа - смесете водата със захарта и поставете на котлона да заври. След завирането варите 5 минути и прибавяте ванилиите, разбъркайте...
Ястието на младоженеца специалитет от османската кухня
Ястието на младоженеца е специалитет от османската кухня....
Мляко с ориз по португалски от моята кухня
Млякото с ориз по португалски от моята кухня е много вкусно.
Източник: кулинарен блог на Мария Митева
Забележка: Чаша - 250 мл....
Зелен фасул с качамак (ястие от селската кухня)
Нарежете кромида и праза и ги запържете за 1-2 мин. в олиото, заедно с джоджена.
Добавете отцедения зелен фасул и задушете за кратко. Прибавете...
Родопски Дудник
В купичка счукваме яйцата и прибавяме сол. Разбиваме ги за минутка-две на ръка.
Към разбитите яйца прибавяме киселото мляко и отново разбъркваме...
Родопски марудници
Родопски марудници, които да гарнирате със солена или сладка плънка.
Разбъркват се яйцата със захарта и солта....
Родопски Брашненик
Замесете тесто от брашното, солта и водата. Оставете го за около 20 минути, за да си" почине".
В купа разбийте яйцата, добавете натрошеното сирене...
Родопски колачета
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения от родопската кухня като тези родопски марудници или този вкусен родопски клин....
Родопски локумкиРазтопяваме свинската мас и към нея добавяме солта, 1 ч.л.л захар, яйцето и газираната вода. Разбиваме и малко по малко добавяме брашното, смесено...
1
Родопско вретено
Каймата се разстила върху найлонче в табличка, поръсваме сол, черен пипер, кимион, чубрица, нарязан магданоз, яйцето, накисната и отцедена среда от...
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: