Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баклава с богата плънка от гръцката кухняЗапочвате със сиропа - смесете водата със захарта и поставете на котлона да заври. След завирането варите 5 минути и прибавяте ванилиите, разбъркайте...
Попска яхния със свинско от моята кухня
Попската яхния със свинско от моята кухня съм я приготвила в тенджера под налягане....
Ястието на младоженеца специалитет от османската кухня
Ястието на младоженеца е специалитет от османската кухня....
Зелен фасул с качамак (ястие от селската кухня)
Нарежете кромида и праза и ги запържете за 1-2 мин. в олиото, заедно с джоджена.
Добавете отцедения зелен фасул и задушете за кратко. Прибавете...
Мляко с ориз по португалски от моята кухня
Млякото с ориз по португалски от моята кухня е много вкусно.
Източник: кулинарен блог на Мария Митева
Забележка: Чаша - 250 мл....
Родопски Голеник
Почистваме спанака, нарязваме на ситно и леко задушаваме в маслото.
Към него добавяме ориза с малко вода.
Оставяме така да къкри, докато самият...
Родопски клинСварете ориза в леко подсолена вода в съотношение 1:3 (ориз:вода). Отцедете го хубаво и го смесете с разбитите яйца и натрошеното сирене.
Замесете...
3
Родопско вретено
Каймата се разстила върху найлонче в табличка, поръсваме сол, черен пипер, кимион, чубрица, нарязан магданоз, яйцето, накисната и отцедена среда от...
Родопски Милинки
Намазваме топлите Родопски Милинки с масло и ги оставяме за 5-6 минути, преди да сервираме....
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: