Gotvach.bg»Избрани Колекции»Родопска Кухня
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Кокошката/ петелът се обтриват със сол и черен пипер и се залива с вода, за да ври. Ако предпочитате, може да направите птицата на порции и да не...

Към брашното се налива по малко олио и се бърка до получаване на хомогенна смес и изчерпване на олиото. Добавя се и содата.
От полученото тесто...

Залейте родопската мусака със сместа и поставете тавата в предварително нагрята на 200 градуса фурна и печете за около 30 минути....

1

1

2

5

2

си почине 15 минути, след което го разделете на малки топчета, т.нар гьозлемета, и ги разточете на кори с големината на тавата, в която ще печете родопската...

3
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: