Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Родопска Кухня

Родопска Кухня

Открий всички 55 подбрани съвети относно родопска кухня в Gotvach.bg.
Родопска сладка баницаРодопска сладка баницаБележка: Рецептата за тази Родопска сладка баница е от майката на моята половинка - родом е от Смолян....
Печена родопска манджаПечена родопска манджа
1
Обелете и нарежете лука, нагрейте олиото и запържете до омекване. Обелете и нарежете картофите, добавете ги към лука и ги запържете за кратко....
Здравословна родопска закускаЗдравословна родопска закуска
3
Натрошете сиренето в купичка и го намачкайте добре с вилица. Стопете кравето масло на слаб огън и го прибавете към сиренето. Добавете киселото...
Родопска лападена кашаРодопска лападена каша
Лападът се почиства, измива се и го бланшираме в подсолена вода за 4-5 минути. Отцежда се добре и се нарязва на ситно. Сланината се нарязва на...
Родопска баница (Кашник)Родопска баница (Кашник)
2
Всичките продукти се омесват, след като се нарежат. Не се долива вода, да не се получи много гъсто. Печем на загрята фурна 180 градуса....
Родопска боб чорбаРодопска боб чорба
1
Сервирайте родопската боб чорба, поръсена със ситно нарязан магданоз....
Родопска картофена супаРодопска картофена супа
Може да добавите и малка люта чушка към тази разкошна родопска картофена супа....
Родопска разядка за ракияРодопска разядка за ракия
Добър апетит и наздраве с тази родопска разядка за ракия!...
Родопска трахана в мултикукърРодопска трахана в мултикукър
След като изпуснете парата, махнете капака и сервирайте вкусното родопско ястие. Добър апетит!...
Синдермьо (Автентична родопска рецепта)Синдермьо (Автентична родопска рецепта)
Кашкавалът се настъргва предварително на едро ренде. В малка тенджерка с дебело дъно слагаме царевичното брашно, солта, прясното мляко и студена...
Родопска плакия от гъбиРодопска плакия от гъби
Избирате дребни гъби, почиствате ги и ги слагате цели в тенджерата. Наливате 1 ч.ч. вряла вода, добавяте олиото и варите на умерен огън. Когато...
Родопска баница с оризРодопска баница с ориз
1
Измиваме ориза и го подсушаваме. В дълбок съд върху котлона загряваме маслото и в него задушаваме ориза. Добавяме настърганото сирене и 3 от яйцата...

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: