Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Родопска баница с картофиСваряваме картофите в подсолена вода, обелваме ги и ги оставяме да се охладят. Настъргваме ги на едро ренде и добавяме натрошеното сирене, олиото...
Родопска зеленчукова яхния в мултикукър
Особено апетитна е родопска зеленчукова яхния в мултикукър с препечени филийки с масло и самардала....
Родопска кавърма с мляно месо
Накиснете сушените манатарки в гореща вода и оставете за няколко минути.
Запържете агнешката кайма в загрят тиган със зехтин.
Нарежете морковите...
Смилянски боб по родопска рецепта
Добре е да накиснете боба за няколко часа във вода, след което да смените първата вода на варенето.
След като кипне с втората вода, добавете скълцания...
Родопска боб яхния с наденицаСлед като отново заври, премахнете родопската боб яхния с наденица от котлона....
2
Телешко по ловджийски (родопска рецепта)
Месото и шунката нарязвам на ситни парчета.
В дълбок тиган загрявам олиото и запържвам хубаво месото, докато остане на мазнина. Прибавям лука,...
Родопска гозба от зрял боб и царевицаКъм родопската гозба нарязана на тънко шарена сланинка е идеален вариант.
Родопската гозба от зрял боб и царевица е готова....
1
Руло от тиквички (без брашно) с родопска брънзаТиквичките се настъргват на едро ренде и се посоляват с щипка сол. Отцедете ги и прибавете към тях едно цяло яйце, два белтъка и кокосовото брашно...
1
Закуска Родопка с Кренвирш
Получиха се много вкусни Родопки - мекички с хрупкава коричка!
Да ви е сладко!
*Родопка - тестена закуска с плънка от картофи...
Качамак по родопски с месоС лъжичка се взема от запръжката само светлата част от мазнината и заливаме родопския качамак.
Много вкусна родопска гозба....
1
Запечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечер
Почистеният и измит фасул се поставя в съд и се залива със студена вода. След 10-12 часа се изплаква и поставя в пръстено гърне.
Към него се прибавят...
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: