Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнен свински далакДалаците се измиват и с помощта на остър нож се разрязват надлъжно, но не докрай, а така че да се образува нещо като джоб. Леко се издълбават отвътре...
Сварени свински уши
Премахнете бульона и преместете сварените свински уши в тавичка. Оставете да изстинат и стегнат....
Пресовани свински уши
Ушите, изчистени и добре измити, се режат на половинки. Поставят се в тенджера под налягане. Прибавят се нарязани морковите на колелца, зеленият лук...
Пълнени свински уши
Най-отгоре поставяме и второто свинско сварено ухо.
Постиламе фолио на плота и поставяме пълнените свински уши....
Свински филенца пане
Нарежете свинската плешка на тънки пържоли, леко ги начукайте, като първо поръсите със сол и черен пипер.
В купа сипете соевия сос и белия пипер...
Мариновани свински ребърца
Смесваме всички продукти без месото и хубаво разбъркваме.
Ребърцата нарязваме на малки парчета, като най-добре да ги разрежем и напречно.
Сваряваме...
Свински пържоли натюр
Плешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте. Осолете месото и поръсете по малко черен и червен...
Пържени свински ребърца
Свинските ребърца се накълцват на парченца. Празът се нарязва ситно.
Заедно със солта и черния пипер всичко се омесва....
Печен свински вратПоднесете свинския врат нарязан на филийки, с гарнитура от зеленчуци или ориз....
3
Пикантни свински ребърцаПригответе си голяма тава, поставете свинските ребра и ги залейте с 175 мл вода, смесена с винения оцет....
1
Панирани свински рулца
Готовите свински ролца се отцеждат върху кухненска хартия. Поднесете с лимонови резени и гарнитура по избор....
Пържен свински далакСвинският далак се снема от котлона, поръсва се с накълцан магданоз и се поднася....
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: