Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнени свински пържолиРазмийте 2-3 с.л. горчица във виното, прибавете сол и черен пипер на вкус и накиснете пържолите поне за 2 часа.
Загрейте 1 с.л. маслко в тиган...
Мариновани свински котлети
Съставките се смесват, получената смес се нанася върху котлетите, след което се оставят в хладилника да престоят за 4 - часа през които се обръщат...
Печен свински бутЗагрейте фурната на 220 градуса.
На повърхността на месото направете няколко дълбоки разреза. Намажете хубаво с олио и овкусете със сол и черен...
2
Паниран свински езикИзчистете и измийте свинския език.
Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон....
2
Задушени свински котлетиКотлетите се посоляват и поръсват с черен пипер и универсална подправка.
В тиган слагаме маслото и запържваме котлетите от двете страни, след...
2
Друсан свински кебапНакрая добавете червен пипер и декорирайте друсания свински кебап с нарязан на ситно магданоз....
1
Пълнени свински котлети
В сгорещеното олио запържваме наситнените пушени гърди. Нарязваме целината на дребно и я варим за 10 минути.
Разбъркваме изварата с бадемите и...
Сусамени свински хапкиМесото се нарязва на хапки с желаната големина. Загрейте в тенджера олиото и изсипете месото вътре, разбъркайте.
Щом хапките променят цвета си...
2
Пикантни свински ребра
Свинските ребра се режат на двойки и се варят с подправките: сол, черен пипер, дафинов лист и бахар....
Апетитни свински ребраМариновайте свинските ребра с червено вино и подправките.
Оставете ги да се мариноват за 30-тина минути и ги изпечете на загрята скара....
1
Панирани свински ушиВ тенджера с вряща подсолена вода слагаме добре почистените свински уши и варим до омекване....
2
Пияни свински пържоли
Месото се нарязва с дебелина около 1 см и се овкусява с подправките и зехтина.
Накрая сипваме бирата върху тях и ги оставяме в хладилника за няколко...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: