Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Специалитети

Свински Специалитети

Прегледай всички 249 избрани предложения за свински специалитети в Gotvach.bg.
Пълнени свински пържолиПълнени свински пържолиРазмийте 2-3 с.л. горчица във виното, прибавете сол и черен пипер на вкус и накиснете пържолите поне за 2 часа. Загрейте 1 с.л. маслко в тиган...
Мариновани свински котлетиМариновани свински котлети
Съставките се смесват, получената смес се нанася върху котлетите, след което се оставят в хладилника да престоят за 4 - часа през които се обръщат...
Печен свински бутПечен свински бут
2
Загрейте фурната на 220 градуса. На повърхността на месото направете няколко дълбоки разреза. Намажете хубаво с олио и овкусете със сол и черен...
Паниран свински езикПаниран свински език
2
Изчистете и измийте свинския език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон....
Задушени свински котлетиЗадушени свински котлети
2
Котлетите се посоляват и поръсват с черен пипер и универсална подправка. В тиган слагаме маслото и запържваме котлетите от двете страни, след...
Друсан свински кебапДрусан свински кебап
1
Накрая добавете червен пипер и декорирайте друсания свински кебап с нарязан на ситно магданоз....
Пълнени свински котлетиПълнени свински котлети
В сгорещеното олио запържваме наситнените пушени гърди. Нарязваме целината на дребно и я варим за 10 минути. Разбъркваме изварата с бадемите и...
Сусамени свински хапкиСусамени свински хапки
2
Месото се нарязва на хапки с желаната големина. Загрейте в тенджера олиото и изсипете месото вътре, разбъркайте. Щом хапките променят цвета си...
Пикантни свински ребраПикантни свински ребра
Свинските ребра се режат на двойки и се варят с подправките: сол, черен пипер, дафинов лист и бахар....
Апетитни свински ребраАпетитни свински ребра
1
Мариновайте свинските ребра с червено вино и подправките. Оставете ги да се мариноват за 30-тина минути и ги изпечете на загрята скара....
Панирани свински ушиПанирани свински уши
2
В тенджера с вряща подсолена вода слагаме добре почистените свински уши и варим до омекване....
Пияни свински пържолиПияни свински пържоли
Месото се нарязва с дебелина около 1 см и се овкусява с подправките и зехтина. Накрая сипваме бирата върху тях и ги оставяме в хладилника за няколко...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: