Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия с Бяло Пилешко Месо

Ястия с Бяло Пилешко Месо

Открий всички 55 авторски предложения за ястия с бяло пилешко месо в Gotvach.bg.
Предястие с пилешко месо и конякПредястие с пилешко месо и конякНарязваме кожата на месото с нож на ромбове, поръсваме със сол и черен пипер и изпържваме в сгорещено олио за около 3 минути....
Тиквички с пилешко месо и оризТиквички с пилешко месо и ориз
Месото се измива, подсушава се и се нарязва на малки лентички. Запържва се в загрятото олио, заедно с нарязаните на ситно лук и чесън....
Ризото с пилешко месо и спанакРизото с пилешко месо и спанак
Добавете нарязаното пилешко месо и запържете, докато промени цвета си....
Пилешко месо с картофи и морковиПилешко месо с картофи и моркови
1
Пилешкото месо се смила, картофите и морковите се настъргват, а лукът се нарязва на ивици....
Запеканка с пилешко месо и тиквичкиЗапеканка с пилешко месо и тиквички
Нарежете пилешкото месо на жулиени, посолете го и заедно с половината масло го изпечете в умерена фурна до готовност....
Лаваш с пилешко месо и кашкавалЛаваш с пилешко месо и кашкавал
3
Лаваш с пилешко месо и кашкавал е бързо и много вкусно ястие, което е готово за нула време....
Салата с пилешко месо и тикваСалата с пилешко месо и тиква
Салатата с пилешко месо и тиква е много вкусна, цветна и полезна....
Марината за пилешко месо с млякоМарината за пилешко месо с мляко
2
Маринатата за пилешко месо с мляко е готова....
Сач с пилешко месо и гъбиСач с пилешко месо и гъби
1
Сачът с пилешко месо и гъби е готов....
Пилешко месо с пикантен фъстъчен сосПилешко месо с пикантен фъстъчен сос
5
По желание сервирайте с бял ориз. Пилешкото месо с пикантен фъстъчен сос е готово....
Жулиени от пилешко месо и зеленчуциЖулиени от пилешко месо и зеленчуци
1
Накрая в тигана се слага месото, което също е нарязано на жулиени и се задушава по същия начин, както зеленчуците....
Палачинки с пилешко месо и кашкавалПалачинки с пилешко месо и кашкавал
2
Сварете пилето в подсолена вода, изчакайте да се охлади и обезкостете. Нарежете месото на ситно и го запържете за кратко....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: