Gotvach.bg»Избрани Колекции»Диетични Сладки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Диетични Сладки

Диетични Сладки

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно диетични сладки в Gotvach.bg.
Диетични сладкиДиетични сладкиГотови са диетичните сладки, когато лесно се отлепват и на допир са слепнати добре - златисто кафяв цвят....
Диетични сладки с кваркДиетични сладки с кварк
Нашите кето сладки са готови....
Диетични сладки с какаоДиетични сладки с какао
7
По желание слепете по 2 сладки с малко мед....
Диетични овесени сладкиДиетични овесени сладки
Половината от овесените ядки заливаме с водата и поставяме в микровълновата за 3 минути. Изваждаме ги и ги сипваме в блендер. Добавяме и останалите...
Сиромашки сладкиСиромашки сладки
Горещите сладки оваляйте в предварително смесените пудра захар и ванилия, сервирайте напълно охладени....
Сладки БуренцаСладки Буренца
Замесва се вечерта и се пече сутринта. Замесва се тесто от 4 жълтъка, 100 грама пудра захар, маслото и брашното. Разточва се кора с дебелина 3...
Ангелски сладкиАнгелски сладки
Извадете изпечените сладки и след като изстинат поръсете леко с пудра захар....
Сладки ореховкиСладки ореховки
Всичко се разбърква без орехите. Слага се брашно толкова, че да се получи меко тесто и се омесва добре. Взема се от тестото, колкото за едно...
Гръцки сладкиГръцки сладки
След като извадим от фурната оставяме в тавата 5 минути и после внимателно овалваме гръцките сладки в пудра захар....
Ябълкови сладкиЯбълкови сладки
За тези ябълкови сладки извадете кравето масло и го нарежете в купа на малки парчета. Оставете го на стайна температура за около час....
Картофени сладкиКартофени сладки
Картофите се сваряват, обелват се и още топли се пресоват през ситна преса. Към изстиналото пюре се прибавят яйцето, захарта, ванилията, бакпулверът...
Здравословни сладкиЗдравословни сладки
В купа прибавяме овесените ядки, маслото, меда, яйцата, брашното и какаото. Разбъркваме до получаването на тесто. От тестото започваме да оформяме...

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: