Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни Сладки

Домашни Сладки

Разгледай всички 122 подбрани съвети за домашни сладки в Gotvach.bg.
Сладки очичкиСладки очичкиНаправете крема по указание на опаковката. Предвидете си прясно мляко и малко захар за пудинга, обикновено за направата му на опаковката ще пише,...
Сладки цветчетаСладки цветчета
От изброените продукти (без орехите) се замесва тесто, което да е меко. Оставя се леко да втаса. От тестото се правят малки топчета и се нареждат...
Сусамови сладкиСусамови сладки
Разточете кора с дебелина 5 мм и изрежете сладки по ваше желание на формата....
Черешки СладкиЧерешки Сладки
Маслото и пудрата захар се разбиват на пухкав крем. Бисквитите се смилат на дребно. Смесват се с крема и се разбърква. Добавят се орехите и ванилията...
Сладки балеринкиСладки балеринки
5
Смесва се крема сиренето с мекото масло, ванилията и брашното. Замесва се тесто. Оставя се в хладилник за 1 час да се охлади, така не лепне. Разделя...
Снежни сладкиСнежни сладки
Разбийте маслото със захарта, добавете орехите, ванилията и замесете тесто. От полученото тесто се разточва кора и се изрязва с формички....
Сладки жълъдчетаСладки жълъдчета
От разтопената мас, захарта, две яйца, ванилията и брашното замесваме еластично тесто. Оформяме жълъдчета, като си помагаме с чаена лъжичка. Готовите...
Ароматни сладкиАроматни сладки
2
Замесваме тесто от краве масло, прясно мляко, ванилия, канела, бакпулвер и брашно. Оставяме завито с полиетиленово фолио за 10-15 минути. От готово...
Бостънски сладкиБостънски сладки
Разбийте маслото с миксер около 30 секунди. Прибавете захарта, хлебната сода, канелата и солта, разбийте добре. Добавете яйцата, разбийте до получаване...
Белтъчени сладкиБелтъчени сладки
От сместа с помощта на шприц оформяме сладки върху тава, покрита с хартия за печене....
Сладки ХризантемиСладки Хризантеми
2
Разбиваме яйцата и захар с телена бъркалка. Добавя се киселото мляко с разбита в него амонячна сода, разтопената мас, ванилията и кора от лимон, настъргана...
Сладки камъчетаСладки камъчета
1
Бисквитите и кремът от кестени се смилат в чопър или кухненски робот докато получите бисквитено лепкаво тесто. По желание може да добавите подсладител...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
54
43
30
21
10
Дай твоята оценка: