Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки Бъбреци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Агнешките бъбреци се режат наполовина и се изчистват.
Задушават се в горещото масло и им се слага сол и пипер....

Бъбреците и момиците се измиват, нарязват се на малки парчета и се задушават в половината от маслото....

Нарязвате агнешките бъбреци на половина и измивате добре с хладка вода.
На котлон разтопявате маслото и изсипвате сока от лимоните....

1

След като се загрее мазнината, се прибавят лукът и бъбречетата. Сотират се за 1 мин. и се поръсват с брашното.
Отнема се от огъня и се смесва...

Когато сместа се позапържи, прибавете бъбреците и гъбите. Намалете огъня и оставете ястието да поври 15 минути....

1
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: