Gotvach.bg»Избрани Колекции»Акула на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В тавичка застиламе хартия за печене и намазваме с малко зехтин.
Стека акула посоляваме и поръсваме с черен пипер и зехтин....

От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30 минути....

Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания на...

Филето акула се нарязва на дребни парчета и се добавя в тигана за 10 минути заедно с подправките и 1/2 люта чушка за вкус....

Поставяме филето от акула във вода и оцет, като държим 2 часа, за да се махне мирисът....

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: