Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бамя Полезни Свойства
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пресятото брашно се смесва на сухо със солта, захарта , сиренето и содата.
Сипва се по малко хладка вода и се бърка до оформяне на тесто за точене...

6

Изпържете бамята в сгорещена мазнина до приятен загар - пускайте и вадете бамята с решетъчна лъжица....

1

1

Нареждаме бамята, като накланяме самия буркан, за да се уплътни добре.
Между бамята поставяме скилидките чесън....

Измийте бамята и я почистете от дръжките. Кипнете вода с малко сол и 1-2 с.л. оцет и бланширайте бамята за 5 минути....

1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: