Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бланширане на Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да бланшираме оризКогато водата ври най-силно, е най-подходящият момент за бланширане....
Как се готви бланширан ориз?
Приготвяне на бланширан ориз
По принцип оризът, който е бланширан, се сварява за около 20 минути....
Как се бланшира ориз?
Времето за бланширане не бива да се пресрочва, защото оризът почва да се разварява....
Бланширане на зеленчуци в микровълнова
Изключение прави спанакът, който има по–добър вкус при обикновено бланширане....
Колко време се вари бланширан ориз?
Готовият бланширан ориз е бял и пухкав и дори да бъде преварен, зрънцата запазват целостта си....
Бланширан Ориз с Пилешко
В подсолена вода се сварява и бланшираният ориз. След като е готов, се измива със студена вода....
Ориз
Оризът е една от най-древните храни, известна от около 5000 г. пр. Хр. В Китай са се провеждали годишни оризови церемонии още около 2300 г. пр. Хр...
Бланширан ориз със зеленчуци на тиган
Може да използвате бланширания ориз със зеленчуци на тиган за гарнитура....
Бланширан ориз с микс от зеленчуциЗагрява се олиото, задушаваме ситно нарязана глава лук и зеленчуковия микс.
След като водата от зеленчука се изпари, сипваме ориза да се запържи...
3
Как да бланшираме спанак?Добре е да се спомене, че ако искате на момента да си хапнете от този полезен зеленчук, изобщо няма за какво да го бланширате....
1
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: