Gotvach.bg»Избрани Колекции»Брускети с Пастет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Брускети с Пастет

Брускети с Пастет

Прегледай всички 24 авторски предложения за брускети с пастет в Gotvach.bg.
Домашни брускети с пастетДомашни брускети с пастетНамажете хрупкавите брускети с пастета и украсете със смокини по желание....
Брускети с маслинова пастаБрускети с маслинова паста
Брускетите с маслинова паста са готови....
БрускетиБрускети
Филийките се запичат и се натриват с чесън, докато все още са топли, поръсват се със солта и пипера и с достатъчно зехтин. Доматите се нарязват...
Картофени брускетиКартофени брускети
За тези от вас, които обичат да хапват апетитни брускети, но са подложени на безглутенова диета, има начин да не се лишавате от любимите брускети,...
Любимите брускетиЛюбимите брускети
1
Извадете и сервирайте брускетите веднага. Любимите брускети са готови....
Брускети АсортиБрускети Асорти
Извадете и сложете плънката. 1-2 брускети само с карамелизиран лук, само чушки, чушки и сирене, лук и сирене... по желание и вкус....
Пилешки брускетиПилешки брускети
През това време режете на ситно доматите, босилека и чесъна, разбърквате ги с малко зехтин и сол и слагате от сместа върху пилешките брускети....
Вегетариански брускетиВегетариански брускети
Наредете брускетите на подходяща дъска. Поднесете с бучки пармезан, зелени и черни маслини, мариновани люти чушлета, малки моцарелки!...
Брускети ТосканаБрускети Тоскана
Брускетите се сервират веднага....
Средиземноморски брускетиСредиземноморски брускети
Нарежете франзелите на филийки под наклон. Натъркайте ги с чесън и ги запечете в тава във фурната. През това време скълцайте ситно доматите, които...
Брускети ГоргонзолаБрускети Горгонзола
Нарежете филийките хляб. Натъркайте ги с чесън, полейте със зехтин и поръсете с малко сол и шарен пипер. Сложете ги в тавичка във фурната да се...
Италиански БрускетиИталиански Брускети
2
Върху всяка филийка сложете от доматената смес и поднесете италианските брускети....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: