Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бърза и Лесна Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърза и Лесна Туршия

Бърза и Лесна Туршия

Прегледай всички 33 подбрани съвети относно бърза и лесна туршия в Gotvach.bg.
Бърза туршия в бидонБърза туршия в бидонМоже да се консумира още на следващия ден бързата туршия в бидон. На хладно място издържа повече от месец....
Бърза туршия с карфиолБърза туршия с карфиол
1
Ако няма да я хапвате веднага, бързата туршия с карфиол се прибира на хладно и тъмно място....
Бърза туршия с аспиринБърза туршия с аспирин
1
След 24 часа изсипете туршията в малък бидон и я затиснете с тежест....
Лесна туршия в 3-литрови бурканиЛесна туршия в 3-литрови буркани
3
Съхраняваме царската туршия на хладно, като 4-5 дни се разбъркват с дървена лъжица. Лесната туршия в 3-литрови буркани е готови....
Туршия за бърза консумацияТуршия за бърза консумация
1
След 4-5 дена туршията е готова за консумация. Има трайност около месец....
Бърза туршия от бамяБърза туршия от бамя
Измийте бамята добре и почистете от дръжките. Подредете бамята плътно в буркан. В подходящ съд сложете всички съставки за маринатата - солта...
Бърза туршия с различни зеленчуциБърза туршия с различни зеленчуци
1
Бързата туршия е готова....
Бърза туршия в трилитрови бурканиБърза туршия в трилитрови буркани
Бързата туршия в трилитрови буркани е готова....
Бърза туршия с натриев бензоатБърза туршия с натриев бензоат
Забележка: Натриевият бензоат не се разтваря веднага като се изсипе - в туршията се разтапя постепенно....
Страхотна туршия за бърза консумацияСтрахотна туршия за бърза консумация
Страхотна туршия за бърза консумация е готова за консумация само след няколко дни....
Бърза туршияБърза туршия
12
Нарязваме зеленчука и го поръсваме със солта, олиото и захарта. Пускаме подправките. Оставяме сместа да почива 1 нощ и я пълним плътно в буркани...
Бърза туршия с краставици, моркови и лукБърза туршия с краставици, моркови и лук
Покрийте съда с прозрачно фолио и оставете туршията да престои на стайна температура за половин час....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: