Gotvach.bg»Избрани Колекции»Глазиране на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Джолана го измиваме добре и на места правим разрези, в които поставяме белените скилидки чесън....

Сложете боба, заедно с джолана, нарязаната на кубчета сланина, наденицата и ситно нарязаните лук и чесън в дълбоко глинено гърне....

Вадим гъбите и слагаме нарязания на ситно джолан да се изпържи. Заедно с него можем да сложим лук, чушки, моркови, домат....

За плънката добавете останалото олио в тигана и запържете месото от джолана заедно с кромидия лук....

3

1

5

Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни рецепти за джолан на фурна, джолан с картофи или джолан в гювеч....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: