Gotvach.bg»Избрани Колекции»Глазиране на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Глазиране на месоЗа глазиране месото се вади от тенджерата, в което се е сварило, и се слага в тава....
Джолан в Мултикукър
Джолана го измиваме добре и на места правим разрези, в които поставяме белените скилидки чесън....
Джолан в пликВтриваме подправките в целия джолан и оставяме да поеме за няколко часа.
Загрейте фурната на 180 градуса....
3
Джолан с боб
Сложете боба, заедно с джолана, нарязаната на кубчета сланина, наденицата и ситно нарязаните лук и чесън в дълбоко глинено гърне....
Джолан с гъби
Вадим гъбите и слагаме нарязания на ситно джолан да се изпържи. Заедно с него можем да сложим лук, чушки, моркови, домат....
Джолан с бираСвинските джолани измийте и подсушете. Всичко подправки сложете в хаванче и ги счукайте....
1
Телешки джолан с пилаф
Много вкусен телешки джолан с пилаф!
Предварително сваряваме джолана. Аз лично правя това с помощта на уред за бавно готвене....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: