Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гювеч с Три Вида Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч с 3 вида месо
В голям гювеч редим последователно: картофите, телешкото, свинското, пилешкото месо, чушките, морковите и лука....
Гюлбаши с три вида месо
След изтичане на времето за печене на гювеча с месо(2 часа), изключвате фурната, отстранявате капака и оставяте гюлбаши с три вида месо във фурната...
Капама с три вида месоНа дъното на гювеча се слагат ребрата, след тях започват да се редуват ред зеле, ред ориз, свинско месо- нарязано на хапки....
1
Винегрет с три вида месо
Месото се сварява и се реже на ситно. Цвеклото се сварява, обелва се и се реже на ситно....
Три вида месо със зеленчуци
С така получената марината поливаме месото и притискаме добре. Оставяме на хладно за 2 часа....
Зеле с три вида месо
Щом сме готови нарязваме всичкото месо на малки парченца /може предварително да го запържите/ и се изсипва в гювеча....
Грузинско мцвади от три вида месо
Месото се реже на парчета с големината на орех и се нанизва на шишове, като се редуват трите вида месо....
Аржентинско пучеро с три вида месо
В голямо плато се слагат резените месо, поръсват се с бекон, а около месото се нареждат сварените зеленчуци....
Пържени кюфтета с три вида месо
Месото се смила. Омесва се добре със всички останали продукти. Оформят се кюфтета и се оставят да престоят около половин час....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
54
41
30
22
10
Дай твоята оценка: