Gotvach.bg»Избрани Колекции»Родопска Топеница с три Вида Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Родопска ТопеницаНарежете месата на ивици. Загрейте олиото на умерена температура в дълбок тиган на котлона. Задушете месото за около 10 мин, като разбърквате периодично...
Топеница
Сипете двата вида мляко и майонезата.
Нарежете яйцата и разбъркайте внимателно с останалите продукти.
Украсете с орехите и сервирайте....
Габровска топеница
Накрая се поръсва със ситно нарязания магданоз и габровската топеница се поднася с достатъчно количество мек хляб.
Добър апетит!...
Салата ТопеницаМлякото се изсипва в купа към него се прибавят натрошеното сирене, нарязани на ситно яйцата и чушките, чесана малко зехтин или олио.
Обърква се...
11
Топеница с праз
Доматите се почистват от люспата и се нарязват на дребни кубчета.
Добавя се ситно нарязания праз.
Овкусява се с подправките и се разбърква добре...
Топеница (чеснова разядка)
Количеството на продуктите зависи какво количество топеница (чеснова разядка) искате да получите....
Топеница с печени чушки
Опитайте дали вашата топеница е достатъчно солена. Ако е необходимо, добавете и малко сол на вкус....
Топеница с прясно сирене
За тази топеница нарязваме лука на дребно и го задушаваме в олиото за 2-3 минути....
Топеница с червени чушки
Чушките се изпичат, обелват се и се почистват от дръжките и семките.
Почистените чушки се нарязват на парчета и поставят в блендер.
Към тях...
Топеница с домати и извара
Отново разбъркваме и сипваме топеницата в дълбоки чинии. Поръсваме с нарязан копър и сервираме.
Топеницата с домати и извара е много вкусна....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: