Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гюзлеме на Български
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гюзлеме на Български

Гюзлеме на Български

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно гюзлеме на български в Gotvach.bg.
Гюзлеме с месна плънкаГюзлеме с месна плънкаНабрашнете добре плота, изсипете всичкото брашно и направете кладенче в средата, където постепенно добавяйте водата, маята и солта. Замесете тестото...
Домашно гюзлеме с прясно млякоДомашно гюзлеме с прясно мляко
Приготвя се плънката, като сиренето се натрошава и разбърква с яйцата. От продуктите се замесва меко тесто, ако лепне, се добавя малко брашно....
Гюзлеме със спанак и извараГюзлеме със спанак и извара
4
Печем гюзлемето с предварително загрят тефлонов тиган от двете страни. Намазваме ги с масло и сервираме топли....
Гюзлеми с турски кориГюзлеми с турски кори
Всяка кора се намазва обилно с разтопено масло, поръсва се натрошеното сирене и се сгъва на плик гюзлеме....
Гюзлеми с готови кориГюзлеми с готови кори
17
Гюзлемите се пекат от двете страни в тиган с малко олио до готовност....
Турско гюзлеме със спанак и сиренеТурско гюзлеме със спанак и сирене
2
Вкусно турско гюзлеме със спанак и сирене!...
Гюзлеми по тракийскиГюзлеми по тракийски
7
Маята се разтваря в марна /леко топла/ вода. Замесва се меко тесто. Разделя се на топки, големи колкото голямо яйце, покриват се с кърпа да починат...
Гюзлеми по шуменскиГюзлеми по шуменски
Замесва се тесто от брашното, солта и чаша хладка вода и се оставя да престои на хладно място около половин час. После тестото се разделя на две...
Гюзлеми с Шунка и КашкавалГюзлеми с Шунка и Кашкавал
Сгъваме на квадрат и печем гюзлемите в леко намазнен тиган или сач. Гюзлемите с Шунка и Кашкавал са много вкусни!...
Домашни гюзлеми с прясно млякоДомашни гюзлеми с прясно мляко
1
Домашните гюзлеми с прясно мляко са готови....
Гюзлеми с домашно точени кориГюзлеми с домашно точени кори
3
И така, докато е готово гюзлемето. Може да се ползва плънка по желание....
Гюзлеми с лапад и сиренеГюзлеми с лапад и сирене
9
Лапада измиваме и попарваме в солена вода, изцеждаме и леко го запържваме с малко олио и джоджен. Добавяме и яйцето към лапада. Върху една кора...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: