Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Леберкез
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен леберкезЗапечения леберкез се прехвърля в тавичка и се пече още около 20 минути или до получаването на хрупкава коричка....
1
Леберкез в бирено тесто
С вилица потопете едно по едно парченцата леберкез в биреното тесто, пуснете ги в загрялата мазнина и ги пържете от двете страни около 5 минути....
ЛеберкезеГотовият и изстинал Леберкезе се поднася нарязана на филии с гарнитура от картофи и зеленчуци....
1
Домашен ПелинБилките за пелин 1 л трябва да са 4 кг. Ако желаем пелинът да е по-слаб, слагаме по малко количество билки, 25%
Пелинът се прави от бяло вино,...
4
Домашен щолен
В купа се смесват брашното заедно с бакпулвера.
В отделна купа се разбиват яйцата и захарта. Прибавете рикотата и след това мекото краве масло...
Домашен бабекМесото накълцваме на ситни парченца, поставяме го в дълбок съд и объркваме заедно със солта.
Поставяме го в голяма тава и я накланяме, да може...
1
Домашен бахурСвинския дроб накълцваме на ситно със сатъра. Към него прибавяме месото, също нарязано на ситно.
Измиваме и почистваме ориза и праза, режем на...
7
Домашен суджукМесото и сланината се омесват с месомелачка, като се редуват. Вече смляното месо се обърква.
Прибавят се счуканият чесън и подправките, след което...
2
Домашен ФъчВ малка тенджера на котлона се стопяват маслото със захарта.
Към тях се прибавя прясното мляко при непрекъснато бъркане докато сместа заври....
2
Домашен бейлисАко имате блендер, сложете в него всички съставки и ги разбийте за 3-4 минути. Ако не разполагате с блендер използвайте миксер.
Готовият ликьор...
3
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: