Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Тиквеник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Започваме с приготвяне на тестото за нашия домашен тиквеник. В купа предварително разбийте яйцата, олиото и водата....

Тиквеникът не се зачервява много, но става много сочен и вкусен.
Преди сервиране, поръсваме с пудра захар....

Почерпете вашите гости и да ви е сладко с този апетитен домашен тиквеник от старите тефтери!...

Когато изстине тиквеникът се поръсва с пудра захар.
Домашният тиквеник е много вкусен....

Залейте готовия изпечен тиквеник с горещия сироп. Оставете да попие сиропа за поне 3 часа. Преди сервиране поръсете с пудра захар....

След като извадим готовия тиквеник го поръсваме с пудра захар и завиваме, за да омекне....

Обелваме и нарязваме тиквата. Настъргваме я на едро ренде и изстискваме леко, после посипваме със захарта и канелата.
Нарязваме на дребни парченца...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: