Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Нектар от Праскови
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Нектар от Праскови

Домашен Нектар от Праскови

Открий всички 12 подбрани съвети за домашен нектар от праскови в Gotvach.bg.
Нектар от прасковиНектар от прасковиИзмийте прасковите, почистете им костилките и ги смелете на пюре с мелачка, блендер, кухненски робот. По желание може да прецедите плодовото пюре...
Ретро нектар от мариновани прасковиРетро нектар от мариновани праскови
Същия нектар можете да приготвите от кайсии, сини сливи и сварена тиква....
Айс нектар от праскови с ментаАйс нектар от праскови с мента
Айс нектарът от праскови с мента е готов....
Нектар от праскови за зимата с лимонНектар от праскови за зимата с лимон
Този Нектар от праскови за зимата с лимон ще ви осигури доза плодова свежест по всяко време....
Домашен плодов нектарДомашен плодов нектар
Плодовете се обелват и нарязват на парченца. С лимона трябва да се внимава особено, за да не остават бели части от кората или семки. Слагат се...
Домашен нектар от афъзкиДомашен нектар от афъзки
Готовия нектар от афъзки охладете и налейте в чисти бутилки....
Домашен Нектар от ВишниДомашен Нектар от Вишни
Може да направите нектара на два пъти, ако нямате толкова голям съд, за да побере наведнъж 10-те кг вишни. Измийте добре плодовете със студена...
Свеж нектар от праскови и кайсии за 10 минутиСвеж нектар от праскови и кайсии за 10 минути
2
Свежият нектар от праскови и кайсии за 10 минути е готов....
Как да си направим домашен нектарКак да си направим домашен нектар
Надали има човек, който да не си спомня ароматния и сладък вкус на истинските нектари, които са ни приготвяли нашите майки и баби. Това, което...
Домашен нектар от манго, ягоди и бананДомашен нектар от манго, ягоди и банан
Налейте домашния нектар в чашки и сервирайте с лед....
ПрасковиПраскови
В Китай, от където произлизат, прасковите имат мистично значение и вещаят късмет, закрила и богатство. Първоначално те са отглеждани в Северен Китай...
Нектар от джанкиНектар от джанки
1
Заливаме измитите джанки с горещата вода и ги варим докато се напукат. Претриваме ги през гевгир и отделяме костилките. Получената смес загряваме...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
51
45
30
20
10
Дай твоята оценка: