Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашни Прасковки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

5

Готовите прасковки фолирайте и оставете да престоят поне 12 часа за да омекнат преди консумация.
Да ви е сладко!...

С получената смес напълнете прасковките и ги слепете. Може да използвате и сладко или мармалад за слепването им....

Готовите боядисани прасковки (изсъхнали) вече овалваме в захар. Оставяме ги на хладно....

За тези от вас, които са новаци в кухнята, предлагам и рецепта за сладки прасковки с видео стъпка по стъпка....

Приготвянето на сладките прасковки е доста дълго и трудоемко занимание, така че първото нещо, което Ви е необходимо, е търпение....

Продуктите се разбъркват с миксер - да се получи средно твърдо тесто. Правят се топчета с диаметър колкото 1 лев и се пекат. След като се охладят,...

Може и с шипков мармалад да се напълнят тези сладки прасковки от едно време....

3
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 7
55
42
30
20
10
Дай твоята оценка: