Gotvach.bg»Избрани Колекции»Дроб Сарма с Пилешко Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дроб сармаГотовата дроб сарма се полива с разбитите яйца и киселото мляко и се запича 10 - 15 минути в по - силна фурна....
3
Тракийска дроб сарма
По тази рецепта за дроб сарма традиционно се приготвяше дроб сарма за Великден и Гергьовден от прабаба ми и баба ми в пловдивското село Труд....
Традиционна дроб сармаДроб сармата може да се поднесе с кисело мляко.
Традиционната дроб сарма е много вкусна....
1
Гъбена дроб сарма
Гъбите се нарязват на тънки лентички и се задушават в маслото до омекване. Прибавят се ситно нарязаният лук, след което и оризът. Когато оризът стане...
Фалшива дроб сарма
Лукът с морковите нарязваме на дребно. Можете да ги смелите с чопър, след което се запържват.
Добавят се зелените подправки (целина, девесил,...
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 8
55
43
30
20
10
Дай твоята оценка: